Skocz do zawartości

[opinie] neteasy.pl

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne, to tak jakby wszystkie hostingi z google.pl miały maszyny w PL :)

Możesz tam poszukać serwera i sprawdzić lokalizację np. tu: https://www.hcidata.info/host2ip.cgi

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zapingowałem do swojej strony na neteasy ;)

IP Address : 195.24.77.247

Host Name : platinum.neteasy.pl

edit: arek_inc - i kto to mówi :)

Wiem, ale mi chodzi o to, jaki hosting mam wybrać na swoje ang zaplecze, aby siedziało ono w .co.uk? Po prostu w wyszukiwarce google.co.uk szukać hostingu i tam coś zakupić?

Dobra, już nie zaśmiecam.

Kup hosting w neteasy + kup domenę pod serwis .co.uk i tyle :lol:

P.S. Kod promo25 daje Ci 25% zniżki ;)

404.tf

Spoko, dzięki, słyszałem już o tym kodzie. Na dniach kupię jednego serwka na próbę :lol: A potem się zobaczy ;)

Edit: A żeby kupić serwer, to trzeba koniecznie mieć domenkę? Jak ktoś może, to niech powie jak wygląda dokładnie przejście przez ten krótki formularz zakupu serwera na neteasy.

Btw. Gdzie polecacie domenki .org brać?

Awarie każdemu zdarzają się. Nie działa od wczoraj. Jeszcze nie działa. Ale pewnie kiedyś zadziała. I tak na razie nie narzekam na neteasy.pl - tylko niedługo e-weblink mi wszystkie punkty zgubi, bo 50% mojego zaplecza opiera się właśnie na tej firmie.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Edit: A żeby kupić serwer, to trzeba koniecznie mieć domenkę? Jak ktoś może, to niech powie jak wygląda dokładnie przejście przez ten krótki formularz zakupu serwera na neteasy.

Btw. Gdzie polecacie domenki .org brać?

Nie trzeba mieć domeny, możesz brać subdomenę w domenie neteasy.

Jak Polska to ovh.pl

Działają Wam strony na neteasy.pl?

Od woczraj od 22 nie...na poczatku myslaem ze cosz poczta nie teges,

a dzisaij rano widze ze zwis na calego.

Jeszcze jeden pad i uciekam stad.

Wchodźcie do panelu użytkownika :tancze: Wczoraj wisiało info, że padł jeden z ostatnich serwerów w Luxemburgu i że trwają prace.

404.tf

https://neteasy.pl/whmcs/announcements.php

IMHO to nienajlepszy sposób na infomowanie klientów o awariach (dodałem sobie teraz RSS). Mam nadzieję, ze nowy sprzet wynagrodzi tę awarię...

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

Serwer platinum jest dostepny od godziny 12:50. Zostala wymieniona plyta glowna i zasilacz. Uzytkownicy otrzymaja 3 dni abonamentu gratis w ramach rekompensaty?. Przepraszamy za problemy.

Wow, aż 3 dni - przeliczając na abonament to jest bagatela 2zł :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności