Skocz do zawartości

[opinie] neteasy.pl

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

gostek: nie rozumiem dlaczego z niektorych tak cieknie jad.. Dwie literowki swiadcza o profesjonalizmie.. Nie wiedzialem :). Informacja byla pisana na szybko i nie robil tego dzial PR albo agencja reklamowa tylko administrator i mam nadzieje, ze wybaczysz mu, ze nie uzyl slownika aforyzmow zeby to przekazac informacje o awarii w bardziej kwiecisty sposob.

3 dni rekompensaty wydaja nam sie wystarczajace przy tej klasie cenowej hostingu. Awaria trwala troche ponad 12 godzin z czego wiekszosc dziala sie w nocy tak wiec mysle, ze nie bylo to az tak uciazliwe i mimo niedzieli szybko udalo sie podmienic wadliwe komponenty. Dodatkowo jest juz przygotowana maszyna z procesorem Quad Core 2.5 GHz na ktora w najblizszym czasie powedruja klienci z platinum.

Pozdrawiam.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

• Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

neteasy Nie wiem czemu cieknie z niektorych jad, spytaj ich. A odpowiedz brzmi TAK, belkot na stronie firmowej, swiadczy o "profesjonalizmie". :)

Ale skonczmy offtopik

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Czasami żal że hosting nie podchodzi pod prawo telekomunikacyjne, gdzie jasno określone są zasady rekompensaty. Niektórzy maruderzy powinni takie prawo dokładnie poznać, szczególnie pod kątem przyczyn takiego a nie innego kształtu...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

gostek: Jesli przez belkot rozumiesz literowke w komunikacie pisanym w srodku nocy i to wedlug Ciebie swiadczy o profesjonalizmie firmy to pozostaje mi tylko wykazac sie daleko idaca wyrozumialoscia i miec nadzieje, ze widzac blad ortograficzny np. na Onecie nie rzuczasz monitorem przez okno :).

Milego dnia.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

neteasy Nie wiem czemu cieknie z niektorych jad, spytaj ich. A odpowiedz brzmi TAK, belkot na stronie firmowej, swiadczy o "profesjonalizmie". :peace:

Ale skonczmy offtopik

Za taka cene (popatrz na oferte) i bok dzialajacy 24h/dobe jestem w pelni zadowolony - wszystkie ewentualne zapytania i problemy sa zalatwiane z nastawieniem na zadowolenie klienta.

Pozdrawiam

Tylko dziwne to jest ze ten sam skrypt postawiony gdzie indziej postawiony ma już 50k site w google a u nich tylko 2,5k

To jest właśnie cały wstrętny Gugiel. Ja przeniosłem jedną stronkę do neteasy - po miesiącu site wzrosło x2, niestety unikatowych dziennuch odwiedzin mam teraz 4-5 razy mniej. Ciekawe czy to przez IP?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności