Skocz do zawartości

[opinie] neteasy.pl

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
komunikat ktory wyswietlal sie w logach (to co przekleiles.... htaccess: RewriteCond: bad flag delimiters)

wskazuje, ze wlasnie takie dodawales wiec moze nie ma sensu zwalac swoich bledow na innych...

Po pierwsze nie zwalam błędów na nikogo.

Po drugie pisze ze nie jestem programistą i nie znam sie

Po trzecie korespondencja z bokiem trwała pół dnia i nic nie wniosła

Po czwarte Hekko nie musiał a od razu odpisał w czym rzecz.

Po piąte zmiana wpisu w .h nic nie zmienia, co jakiś czas pojawia sie bład 500. Może wiecie dlaczego??

Po szóste poczytajcie inne watki na PiO natemat tego hostingu. Gdzie myślę ze powinni przynajmniej sie wypowiedzieć. Choć myślę (czasami :D to robie ) ze ich wypowiedz nic sie nie wniesie.

Można tak dalej ale już nie będę sie wypowiadał w tym temacie

Dziękuję i pozdrawiam.

Czachapl, skoro nas tak usilnie wywolujesz.. My tez nie zajmujemy sie programowaniem a hostingiem. Pokazalismy gdzie lezy blad i co go powoduje, wczesniej chcielismy wlaczyc funkcje ktorych potrzebujesz, ale nawet nie wiedziales jakie to funkcje powinny byc. Nie oczekuj od osoby, ktora zajmuje sie helpdeskiem, ze poprawi za Ciebie bledy w skryptach bo to nie ten rodzaj uslugi. Z checia jednak pomozemy w jej obsludze. Czy do kablowki tez zadzwonilbys z prosba o to, zeby Ci wyregulowali ostrosc w telewizorze?

Idac dalej, publikacja korespondencji na forum jest w bardzo slabym guscie, ale to juz Twoja decyzja. PiO nie jest oficjalna forma kontaktu z nami a jedynie miejscem gdzie z checia wyjasnimy jakies niedomowienia czy odpowiemy na pytania z racji tego, ze jego Uzytkownicy sa wazna grupa naszych Klientow, ale to forum nie jest i nie bedzie zastepstem kontaktow z BOK i trudno oczekiwac od nas rozwiazania jakis problemow ktore nie zostaly zgloszone droga mailowa.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

Program partnerski (20% prowizji) - www.neteasy.pl/pp.html

• 1 miesiąc temu...

Mam tu konto i wszystko jest ok poza jedną bardzo irytującą rzeczą.

Jeśli mam aktywowane wildcard dla domen/domeny, to dodając poprzez directadmin kolejną domenę/subdomenę, ustawienie wildcard jest kasowane i muszę pisać za każdym razem prośby do administracji o ponowną aktywację wildcard.

Cała reszta wydaje się działać przyzwoicie. Teraz też wszystko działa jak należy.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Dziś po zgłoszeniu po 30 minutach niedziałania bazy danych (w sumie ponad 2 godziny) na co mam zrzuty ekranu, firma poprosiła mnie

... w miare mozliwosci o nie wysylanie zbednych wiadomosci e-mail nie dotyczacych zgloszen technicznych
Komentował nie będę, jest to chyba zbędne.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Witam,

Irek: cieszę się, że już zmieniłeś wersję.. W tickecie o 10 rano można było przeczytać, że rzekmo nic nie działa od wczoraj od 13. Zawsze to jakąś poprawa :D..

Wygląda to trochę tak, że nie udalo Ci się nic wskórać bardzo nieprzyjemnymi mailami wysyłanymi do nas, to teraz przenosisz dyskusję na forum mimo, że dostałeś screen z działająca stroną a ten rzekomy błąd to było pewnie cache Twojej przeglądarki?

Szkoda słów.. Doskonale wiesz, że wczoraj jak coś się działo o 13:30 to zaraz po wysłaniu ticketu jacy to jesteśmy beznadziejni bo Twoje konto ma pierwszą przerwę od listopada dostałeś pełną informację co się dzieje. W momencie jednak gdy wszystko działa trochę trudno żebyśmy przyznawali się do sytuacji, która nie miała miejsca tylko dla Twojej satysfkacji.

Pozdrawiam.

Domeny, tani hosting, hosting SEO, hosting reseller, VPS root i managed na www.neteasy.pl

cieszę się, że już zmieniłeś wersję
żadnej wersji nie zmieniam.
to teraz przenosisz dyskusję na forum
nie przenoszę dyskusji, nie zadawałem żadnego pytania czy też nie kierowałem postu do firmy. Wyraziłem swoją opinię poprzez poinformowanie o traktowaniu przez Firmę swoich użytkowników.
W tickecie o 10 rano można było przeczytać, że rzekmo nic nie działa od wczoraj od 13
w tickecie odniosłem się do wypowiedzi pracownika który to stwierdził "w przypadku bledu too many connections, ktory jest chwilowy" może rzeczywiście wkleiłem tam nie ten fragment.
Wysłano: 10/08/2008 09:22

"blad zglosil Pan o godzinie 13:48, o godzinie 13:51 juz nie wystepowal, wiec mimo wszystko byl chwilowy"

Rozumiem że "chwila" jest to przynajmniej 30 minut ../zrzut382.png .../zrzut386.png proszę prawdzić sobie godziny.

Dodam że strona cały czas nie działa więc "chwila" się wydłuża.

że dostałeś screen z działająca stroną a ten rzekomy błąd to było pewnie cache Twojej przeglądarki?
screena dostałem z godziny 11:51, dokładnie z tej samej w której napisałem że stwierdzenie o działającej stronie jest chyba "taki żart na weekend".
ten rzekomy błąd to było pewnie cache Twojej przeglądarki?
Można i tak podejść do sprawy.

Witam,

Irek: screena dostałeś w momencie kiedy napisałeś, że to chyba "żart" bo mimo wszystko 99% osób wystarczy nasza informacja, że konto zostało sprawdzone i działa i nie potrzebuje dodatkowych potwierdzeń - Ty za to jesteś aż zanadto podejrzliwy i zdajesz się nie wiadomo dlaczego, uważać, że koniecznie chcemy się wyrolować jakbyśmy mieli w tym jakikolwiek interes..

To chyba tyle.

pozdrawiam

Ty za to jesteś aż zanadto podejrzliwy i zdajesz się nie wiadomo dlaczego, uważać, że koniecznie chcemy się wyrolować jakbyśmy mieli w tym jakikolwiek interes
Radzę jeszcze raz przeczytać mojego pierwszego posta, jest w nim mowa wyłącznie o sposobie traktowania użytkownika.

Witam,

Irek: przeczytałem historię Twojego ticketu i zostałeś potraktowany profesjonalnie w moim mniemaniu. A, że chłodno i zwieźle? Przeczytaj swoje maile i zobacz jak pokolei traktowałeś trzech kolejnych BOKistów mających akurat dyżury na przestrzeni ostatnich dwóch tygodni, po drugiej stronie nie siedzi maszyna, ale też człowiek.

Dodatkowo, nie wydaje mi także, żeby w odpowiedzi "[..] nie ma zadnego problemu z Panska witryma, jak i z serwerem. Prosilbym w miare mozliwosci o nie wysylanie zbednych wiadomosci e-mail nie dotyczacych zgloszen technicznych.", która otrzymałeś na zacytowanego przez Ciebie maila ze zrzutami ekranu było coś tak bardzo nieodpowiedniego.

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności