Skocz do zawartości

Kocham Scuttle

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się skąd ostatnio mam "kupę" ruchu obcego ... stronka nowa, wrzucona w pare katalogów, dodawarki etc ... a zapomniałem że wrzuciłem w jednego - dosłownie jednego - scuttle'a i ... widze że na tę frazę tenże scuttel jest w top10 (link zawiera po prostu TAG) :)

no po prostu rewelacja :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

katalogiseo :)

właściciel proszony jest o dobrowolny :) datek za reklame :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Rewelacja, tylko że jak sobie przypomnimy, że jeszcze nie tak dawno qlweby generowały także spory ruch, mój optymizm maleje w stosunku do scuttli - oczywiście na przyszłość.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Czasem można uzyskac ciekawe efekty, czy to preclami czy innymi katalogami.

Strona dostała w Google filtr :), ale jeden z wpisów do precla, który podlinkowałem delikatnie na daną frazę w Google jest na 6 pozycji - nie chciałem spamować Google ale tak wyszło.

Miałem z niego 6 wejść w tym miesiącu - wiem że to nic, ale z Onetu - gdzie pozycjonowana strona jest na 1 miejscu na swoją tą frazę - miałem ich 13 :D

W tym przypadku jeden wpis w preclu ma ok. 50% skuteczności całego Onet.pl

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności