Skocz do zawartości

Hostingi z allegro

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Matko, ile tego na wyrastało są nawet po 12 zł :), a sprzedawcy mają po 20 komentarzy. Macie tam kogoś sprawdzonego albo przynajmniej wzbudzającego "zaufanie"? :D

Jak tam ten firehost.pl - pierwsze wrażenia?

Wiem, że jest hekko, ale tam znowu mają ograniczenie bazy do chyba 2mb :)

Posiadam hosting na hekko.pl i póki co nie nie narzekam ale stawiam zazwyczaj stronki, które nie wymagają bazy danych. Akutrat mój katalog stron, który mam w stopce właśnie stoi na hekko i póki co jest ok. Raz był mały problem z kontem i bazą ale zaraz został wysłany mailing co i jak należy zmienić by działało znowu ok i jest dobrze. Także jeśli ktoś potrzebuje serwerka na swoje zaplecze to chyba jest ok. Zależy jakie kto strony chce stawiać i jakie ma wymagania do parametrów konta. Ja na razie nie narzekam!

A co do uptime 100% to chyba niemożliwe nawet w najlepszych serwerowniach bo wszędzie czasem trzeba robić konserwację!

Odwiedź nowy seokatalog oraz internetowy katalog stron www.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zgadzam się, właśnie dla tego temat temat założyłem, aby zapytać, czy macie jakichś sprawdzonych. Zainteresowałem się dla zróżnicowania IP.
Za 12zł to kupisz albo z właśnie takimi ograniczeniami albo konto w jakimś krzaczku, który zniknie nie wiadomo kiedy :D

te 12zł to podałem właśnie jako skrajne przykłady :) krzaczków

żadne też nie podają przedłużeń a mi się potem nie chce kombinować i zmieniać.

WHT - webhostingtalk.com?

Naprawdę żadne?

To przepraszam ale my (MasterNET.pl) podajemy:

Koszt odnowienia na kolejny rok to tylko 30zł netto.

i inni zapewne też tylko trzeba czytać dokładniej aukcje.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Naprawdę żadne?

To przepraszam ale my (MasterNET.pl) podajemy:

Przepraszam za generalizowanie, nie przejrzałem dokładnie wszystkich ofert. W każdym razie nigdzie nie trafiłem na kwoty przedłużeń.

U was to bu była spoko oferta, ale 2mb baza? To tak jakby wcale baz nie było. Za to 10 jak potrzeba jedną :). Yoyo, daje 75mb bazy darmowy serwer. Atutem też jest, że jesteś z forum:). Ja patrzę właśnie pod kątem długiego okresu powyżej roku, bo nie chcę potem zmieniać i przenosić.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

@AdamAGP# w takim razie proponuje się poważnie zastanowić czego tak właściwie potrzebuje i ile jestem w stanie za to zapłacić - oczywiście proporcjonalnie do oczekiwanej jakości usługi oraz supportu firmy.

A skoro jak Pan pisze, yoyo daje za darmo 75MB na bazę danych to jeszcze mamy problem nad wyborem?

Nie widzę w takim razie sensu dalej się rozpisywać.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

A skoro jak Pan pisze, yoyo daje za darmo 75MB na bazę danych to jeszcze mamy problem nad wyborem?

heh dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem :D. Wszyscy wiemy, że yoyo itp. odpada :) Dałem tylko jako przykład, że dziwią mnie trochę takie ograniczenia baz, ale wiem że to wynika z polityki firm i całe te "okazje" na allegro też. Wg. mnie warto kontynuować rozmowę, bo wiele osób szuka nowych ip. :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

Niezłe, fajny konfigurator, tylko czy pewne?? Ktoś ma tam coś?

a smallservers.pl jakiś https://prosty.net.pl/ to ta sama firma ale też chyba krzaczek. Nigdzie o niej nic nie ma.

Webbest.eu

skyhost.com.pl to nowa strona i nowa oferta, ale należy do firmy która działa w hostingu też na innych adresach:

szybki-serwer.pl

twojhost.net

boxhost.eu

coxhost.eu

ogólnie firma Edart, dane są na stronach.

więc skoro inne nie znikły to ta też nie zniknie, a jeśli nawet to jest podmiot który odpowiada za realizację świadczenia usługi hostingu,

więc zero ryzyka że coś stracisz

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Heh, śmieszna jest oferta niop.pl na allegro, sprzedają tam dużo hostingów, ale wizerunek ich aukcji i strony to porażka. Na aukcji nie wyświetlają się wszystkie obrazki (czyżby już serwer padł ?), natomiast na stronie niop jest mnóstwo błędów (czyżby jakieś problemy z ustawieniami ?), ludzie tego nie dostrzegają i ryzykują, a później jak stronka padnie na długi okres to nerwy i marnowany czas na przenoszenie serwisu

Macie jakieś opinie o host-24.pl ?

Poza tym, to już jestem ponad rok na forum a to mój dopiero 100 post :P

Mam 2 konta w host-24. postawilem qlweby za które mnie by juz dawno wywalilo mnóstwo "drogich hostingów".

Nie wiem jaki jest uptime i nie obchodzi mnie to, wiem, że na jednym mam 23k site.

Już to pisalem, prosze przeliczyć te 23k site w punkty swl, a nastepnie w pln.

Warto kupowac host na allegro, trzeba tylko się liczyć że może zniknąć w każdej chwili. Caly czas to robie. Nowe ip - to fajnie.

Ale przed tym warto zalożyć mnostwo kont na pewnych sprawdzonych darmowych hostingach, amerykańskich, niemieckich, na naszych republika, webpark, ovh.org

Potem warto zalożyć kilka prostych blogów na pewnych sprawdzonych darmowych serwisach blogowych. blogspot, wordpress, opera, onet, blox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności