Skocz do zawartości

Hostingi z allegro

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

@lieszek: No właśnie ja kupowałem przez jakieś forum i tam było ok. Zdziwiłem się jak zobaczyłem ich aukcje, przeliczne - z mnóstwem błędów i nieporadnym opisem. Jednak, pomimo błędów w mailach, kontakt z BOKiem był błyskawiczny, modyfikacje konta i jego parametrów bezproblemowe i byłem dość zadowolony. Niestety... do czasu.

@btravio: Zgadza się. W dziale kontakt jest adres e-mail, na który jednak też nie odpowiadają.

W gruncie rzeczy nie ma nad czym lamentować, bo po takim hostingu można się spodziewać, że prędzej czy później tak się to skończy. Szkoda, że akurat miałem moment nieuwagi. No i fakt, że zapłaciłem za roczną usługę, a po 2-3 miesiącach mi się ją odbiera bez tłumaczenia, też bulwersuje.

Jednak, z premedytacją kupiłem tani hosting, bo miał być przeznaczony na coś mało ważnego. I miałem zamiar przenieść to potem do jakiejś poważnej firmy, jednak nie zdążyłem.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a po 2-3 miesiącach mi się ją odbiera bez tłumaczenia, też bulwersuje.

za taką kwotę do 10zł nie licz nawet na miesiąc (dobry hosting)

I miałem zamiar przenieść to potem do jakiejś poważnej firmy, jednak nie zdążyłem.

to się robi backupy lub kupuje odrazu w "poważniejszej" firmie

sygnaturka.png

Wydałem dużo więcej niż 10zł, a przenieść do poważniejszej firmy mam zamiar dopiero jak to osiągnie odpowiednią wielkość - na razie mi się nie opłaca.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności