Skocz do zawartości

pare pytan

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka pytań, na które mam nadzieje ktoś zechce mi odpowiedzieć, wszystki tyczą się pozycjonowania pod Google i nie jestem pewien ich skutku:

1. Jak Google zareaguje na słowa pomiędzy <h1></h1> gdy w arkuszu stylów H1 ma ustawioną wielkość 12px (z moim obserwacji marnie traktuje taki kod)

2. Czy tekst długości np. 70 słów ujęty pomiędzy znaczniki <h6></h6> będzie przez Google potraktowany jako spam.

3. Jak sie to spodoba Google gdy w TITLE podam np. 15 keywordów składających się z dwóch wyrazów z tym że każdy będzie zawierał kluczowe słowo np.:

<TITLE>flash, kurs flash, animacje flash, podstawy flash, flash mx, macromedia flash...........</TITLE>

i tak mniej więcej 15 (mam takie przeczucie, że się nie spodoba)

4. I tak jeszcze z ciekawości, gdy tekst ujme pomiędzy <B></B> a w arkuszu stylów dla B ustawie normalne pogrubienie to jak to wyjdzie dla G ;)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)

1. Jak Google zareaguje na słowa pomiędzy <h1></h1> gdy w arkuszu stylów H1 ma ustawioną wielkość 12px (z moim obserwacji marnie traktuje taki kod)

Google mialoby dla kazdej strony analizowac css? Skoro przegladarki maja z tym problemy..

Takie dzialania sa ok (jesli kolor tekstu nie zlewa sie z tlem, i jesli wielkosc liter nie jest 6px np), pomijajac cala kwestie, ze optymalizacja nie daje juz powera jaki dawala dawno temu. ;)

2. Czy tekst długości np. 70 słów ujęty pomiędzy znaczniki <h6></h6> będzie przez Google potraktowany jako spam.

A jaki to ma miec sens? Jaki sens nawalic slow kluczowych w jedno marne <h6> ?

Lepiej urozmaicic i slowa i ich polozenie: np tak: w lewym rogu strony: <hN>kurs flash, zacznij nauke</hN>, w prawym rogu strony: <hN>podstawy flash dla poczatkujacych</hN>, na dole strony: <hN>animacje flash dla kazdego</hN>

3. Jak sie to spodoba Google gdy w TITLE podam np. 15 keywordów składających się z dwóch wyrazów z tym że każdy będzie zawierał kluczowe słowo np.:

Ad.2.

4. I tak jeszcze z ciekawości, gdy tekst ujme pomiędzy <B></B> a w arkuszu stylów dla B ustawie normalne pogrubienie to jak to wyjdzie dla G :)

Aaaaaaa zobacz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności