Skocz do zawartości

"Dodamy Twojego linka na 7000+ domenach" - może być za to sandbox?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisze tu, że by nie tworzyć nowego tematu. Mam swoje zaplecze (śmietnisko) taki skrypt gdzie jest baza 10 000 linków i od każdego jest do nowych. Linkowałem to, że by mi indeksowało strony a następnie chciałem je dodać do systemu wymiany linków, że by dostać punkty. Wczoraj miałem zaindeksowanych (prosze się nie śmiać od paru dni dopiero linkuje go) 166 podstron - sprawdzałem do końcowych stron były wszystkie. Dzisiaj jak sprawdziłem to napisało, że jest 144, ale było tlyko 5 stron i jak wszedłem na ostatnią to pisało, że zaindeksowanych tylko 48 . Czytałem trochę i zauważyłem, że nagła wyindeksacja podstron jest to objaw bana. Czy na pewno? Czy ma się nie pokoić czy nie? Może ktoś już miał podobny problem? Bardzo proszę o odpowiedzi ;) Pozdrawiam

P.S. To zaplecze jest na subdomenie

czyli wystarczy, że kupie kilka linków na stronach z dość wysokim PR np. 5 i jeśli tak kilka to wykupie już na dłużej bo wtedy lepsze efekty.

Na pewno lepsze efekty niż po Adderze.

Ale nie łudź się, że to wystarczy. Nawet "głupie" systemy dynamiczne przy kilku tysiącach punktów dają statystycznie większą liczbę dobrych linków. Nie wspominając o stronach gromadzących mocne linki od kilku lat :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności