Skocz do zawartości

Coś dla copywriterów

szczepan

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zaprosić do dodawania UNIKALNYCH artykułów do nowego katalogu presell page - www.wpc.net.pl (PR4).

Przyjmujemy tylko unikalne wpisy (jest to weryfikowane). Każdy wpis będzie przez nas linkowany.

Serdecznie zapraszam.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

To pisze osoba, ktore jako must.pl kradnie wpisy z innych precli...

Czy możesz podać dane do faktury?

To zaraz wyślę faktury pro-forma dla wykorzytanie OBCYCH artów do ktorych nasza firma ma prawa autorskie - proponuję 500 zł netto za artykuł!

Hurtowe mogę zgodzić się na 400 zł i tak będzie 10k brutto do zapłaty :rolleyes:

Pisałem już o tym dawno dawno temu na PiO, stara historia. Wszystkie artykuły zostały albo usunięte albo zmodyfikowane. Jestem właścicielem must.pl i odpowiadałem za to co zrobił ówczesny admin.

Jeżeli są wpisy, co do których masz uzasadniane wątpliwości proszę o listę na PW i albo zostaną natychmiast usunięte albo zmodyfikowane (jeśli taka wola).

EDIT:

Dodatkowo:

1) Admina łączyła z nami umowa i ewentualne roszczenia będę pokrywane z jego strony.

2) Nie jestem prawnikiem ale Twój post to zniesławienie za co chyba też jest paragraf. Ale mogę się zgodzić na 10k rekompensaty.

3) Temat nie jest odnośnie Must.pl, jeśli chcesz, załóż oddzielny. Cała historia dotyczy zeszłego roku.

Co do samego incydentu:

Historia z grudnia bodajże. Wyjaśniałem ją wiele razy i dużo mnie to kosztowało zachodu, żeby wyprostować sprawę i cały czas kosztuje, bo wciąż pojawiają się tego typu posty jak widać. Prosiłbym o rozeznanie się w temacie, a dopiero po tym rzucanie mocnych słów.

Must.pl to najmocniejszy precel w sieci a jego użytkownicy (jest ich na dzień dzisiejszy prawie 500) nie mają żadnych powodów do narzekań.

Tak czy inaczej zachęcam wszystkich do dodawania unikalnych artów do wpc.net.pl.

Pozdrawiam

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Szczepan, dzwoniłeś do mnie, zapewniałeś, przepraszałeś.... itd.

To

https://www.must.pl/budownictwo/materialy-b...ialy-budowlane/

https://www.must.pl/budownictwo/poradnik-budowlany/

napewno nie są Twoje teksty, tylko moje. Usuń je.

Prosiłem też o listę artów, co do których masz wątpliwości. Nie dostałem, nie zmienia to faktu, że tych artów już nie ma.

EDIT:

Już nie ma = właśnie zostały usunięte

(żeby nie było wątpliwości, że się pomyliłeś).

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

must.pl znamy i my :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności