Skocz do zawartości

AZ.pl * marketingowcy

Muminek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoja droga, ciekawe jak to rozwiaza. Przeciez nie da rady teraz (po kilku/kilkunastu dniach) od rejestracji, przedluzyc domeny. Chyba beda zwracac kase, ale to bedzie jakas masakra z tyloma przelewami na raz...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Home.pl ma jeszcze bardziej debilny marketing. Tylko, że zamiast pisać, to dzwonią "wykryliśmy, że domena podczepiona pod nasz serwer nie została zarejestrowana u nas. Może pan przenieść domenę do nas, ta usługa jest darmowa" ...

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Napiszę to, co na wht... przede wszystkim potwierdza się to, co mówiłem o niskim profesjonaliźmie tej firmy (a lobby na tym forum, rozdające na lewo i prawo jakieś durne kody zniżkowe na usługi AZ wtedy krzyczało, że się zachowuję jak gówniarz i w ogóle jakim prawem tak mogę pisać)..

...jeśli to nie było celowe (na co stawiam, bo pieniążków brakuje, to robią takie jaja.. ciekawe, czy oddadzą kasę tym, którzy zapłacili niepotrzebnie), to jeśli mają wewnątrz takie problemy, to... to tylko potwierdza, że AZ to lipa.. w końcu zżera ich samych to, co zżera dobry humor klientom...

Tez zauwazylem z jest tutaj jakies lobby na rzecz AZ.

To nie pierwszy moj problem z AZ (co mozna poczytac na forum) na szczescie juz powoli transferuje domenki gdzie indziej.

tunery tv - portal o kartach telwizyjnych

ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa

A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ?

Lobby przez to, że niektórzy rozdają kody? Skoro komuś nie jest potrzebny to chyba dobrze, że da na forum, może się przyda komuś innemu. Podając kody przecież nie namawia się do koniecznego ich wykorzystania, po prostu kto chce to może ich uzyć. A i na PiO można znaleźć tematy gdzie ludzi sami pytają czy ktoś nie ma takich zbędnych kodów. Takie jest moje zdanie, ale w żadnym wypadku nie bronię AZ bo przez ten incydent, tak jak napisałem wcześniej straciłem do nich zaufanie. A szczerze mówiąc do tej pory nie miałem o nich najgorszego zdania.,

W dniu dzisiejszym nastąpił błąd w notyfikacjach wygasłych domen. Błąd polegał na wygenerowaniu błędnej daty wygasłej domeny. W zwiazku z powyższym otrzymali Państwo błędny email za który serdecznie przepraszamy.

pozdrawiamy serdecznie

Az.pl

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności