Skocz do zawartości

Czy minęły czasy Google Speedup?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakież było moje zaskoczenie, gdy założenie nowej, wartościowej strony internetowej obiło się bez echa w wyszukiwarce Google. Jeszcze nie tak dawno każda nowa witryna miała swoje 3 minuty, dziś widzę, że jest bez szans. Analizy opieram o Google Analytics i widzę że wszystko jest zaksięgowane, ale o jakichkolwiek pożądanych wynikach w Google nawet nie mogę pomarzyć. Czy słyszeliście, bądź odnotowaliście podobne zachowanie wyszukiwarki? Łudzę się na opóźniony zapłon tylko po co?

Fakt, domena była rejestrowana w dość niedawno dajmy 3 tygodnie przed powstaniem serwisu. Z doświadczenia wiem, że można zrobić lipny serwis, dostać FSB, potem usunąć serwis, zmienić zawartość i znów dostać FSB na domenie, ale to co teraz się dzieje nie napawa mnie optymizmem.

Ja u siebie nadal zauważam FSB.

Fajnie, jest jak FSB dotyczy fraz, które interesują właściciela strony.

Nie zawsze jednak tak jest..mimo, że jest FSB...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności