Skocz do zawartości

[wykonam] Każdy tekst

sprinter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zajmuję się pisaniem treści pod artykuły lub content na stronę. Posiadam już duże doświadczenie w tej branży. Napisałem już kilkaset artykułów, a klienci chętnie wracają co chyba dobrze świadczy. Piszę sam, z głowy, ewentualnie opierając się na źródłach (jeśli tematyka jest mi obca). Piszę ładnym stylem co podoba się moim zleceniodawcom. Podejmuję się każdego tematu. Zlecając mi wykonanie treści jesteś pewien, że artykuły trafią do Ciebie w terminie. Miałem kiedyś sytuację, że coś mi wypadło i wysłałem artykuły z lekkim opóźnieniem, ale za 50% ceny na jaką się umówiliśmy z klientem.

Cena stała : 30gr/100 znaków.

Czyli jeśli życzysz sobie krótkie artykuły np. 800 znaków to cena jednego wynosi 8 x 30gr = 2,40 zł.

Jeśli natomiast interesują Cię długie artykuły np. 1500 znaków, płacisz za każdy artykuł 4,5zł.

Myślę, że ceny są bardzo atrakcyjne, biorąc pod uwagę jakość usług.

Faktury VAT nie wystawiam.

Jeśli chcesz obejrzeć (przeczytać) moje praca proszę się ze mną skontaktować na:

- PW

- mail krzykowski-pawel [małpka] o2.pl

Pozdrawiam

Paweł

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności