Skocz do zawartości

AdSense na darmowkach

kwasny

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc.

Szybko na temat.

Co Google mowi o stosowaniu AdSense na stronach, ktore znajduja sie na serverach udostepniajacych konta www za darmo. Mozna tam umieszczac LEGALNIE Z PRAWEM GOOGLE umieszczac reklamy AdSense?

...

A tak z innej beczki znacie jakies servy z PHP,MySQL i najlepiej z HTML( :) ) za darmo? Chodzi mi o servy nie umieszczajacych pietnastu reklam z boku i jednej na calym ekranie... tak jak to robi Tripod. Dawno nie bylem w temacie darmowych shelli www wiec pytam. BO widze ze duuuzo sie zmienilo.

Jakies sugestie?

Dzieki

Pozdrawiam Calosc.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

dhost.info/

to jest chyba niezłe,

- 100MB Webspace

- 300GB Traffic

- FTP

- PHP + MySQL

- no ads!

- absolutely free!

Jedyne co musisz zrobić, to napisać coś w rodzaju podania, na co potrzebujesz konto etc.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Czesc.

Skoro wasze odpowiedzi traktuja tylko o "serverach", wnioskuje ze legalnym jest wstawianie na "darmowkach" reklam.

Dzieki.

Pozdrawiam Calosc.

darmoszka.com

katalog

nieprawda, zalezy od darmowego serwera. Prawie wszystkie mają gdzieś napisaną tą informację, ale duża część serwerów darmowych nie pozwala na własne reklamy.

(aczkolwiek są takie które pozwalają, na przykład wspomniany atspace.com za to 100webspace chyba nie pozwala)

pozdrawiam

Czesc.

juice99 tak to juz wiem chodzi mi o druga z zainteresowanych stron tj. Google.

Dzieki.

Pozdrawiam Calosc.

darmoszka.com

katalog

Delta - to jest raczej rzadkość, ale jak już to po prostu na głównej stronie jest reklama jakaś i za to biorą kasę, a możliwości takiego bezraklamowego hostingu na ogół są bardzo niskie. Poza tym często w control panelu dają możliwość przejścia na hosting z większymi możliwościami za kasę (np. z php czy z nieograniczoną ilością domen czy coś)

pewnie na ogół mając darmowych klientów część się na to kusi i im się to opłaca.

Poza tym to jest dobre miejsce na naukę adminowania :)

kwasny - oczywiście, że nie ma to dla Googla żadnej różnicy gdzie trzymasz swoją stronę. byłoby to bardzo dziwne gdyby ich interesowało czy płacisz za konto www kasę czy nie :)

Czesc.

juice99 ogolnie rzecz biarac chodzilo mi tylko o to czy domena na ktorej znajduja sie reklamy musi prawnie nalezec do ciebie. Tzn ze musi byc wykupiona przez ciebie.

Dzieki.

Pozdrawiam Calosc.

darmoszka.com

katalog

Te konto co podał lovemole, czyli atspace.com jest całiem niezłe: brak reklam, nielimitowany transwer, podobno szybki. Tylko czy warto na nich zakładać sobie stronkę? Nie zmyją się po kilku dniach albo odwalą jakiś numer? Może macie jakies doświadczenia z takimi darmowymi serwerkami.

Czesc.

juice99 ogolnie rzecz biarac chodzilo mi tylko o to czy domena na ktorej znajduja sie reklamy musi prawnie nalezec do ciebie. Tzn ze musi byc wykupiona przez ciebie.

Dzieki.

Pozdrawiam Calosc.

nie, nie musi...

a atspace jest ok, ale zapomnij o supporcie, PHP, mysql czy czymkolwiek. czysty html i żadnych limitów jeśli chodzi o łącze

mam tam u nich stronę od 3 miesięcy i non-stop działa, ale nie zdziwiłbym sie gdyby pewnedo dnia padło na tydzień. to w końcu jest za darmo i mają prawo

Te konto co podał lovemole, czyli atspace.com jest całiem niezłe: brak reklam, nielimitowany transwer, podobno szybki. Tylko czy warto na nich zakładać sobie stronkę? Nie zmyją się po kilku dniach albo odwalą jakiś numer? Może macie jakies doświadczenia z takimi darmowymi serwerkami.

Mam tam swoje stronki od 2 lat. Przez 2 lata mieli tylko 2 pady serwera(byli offline jakies 3 dni). Wiec serwerek naprawde dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności