Skocz do zawartości

New topic. Jak wypromować zaplecze?

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie chce pokemonować, lecz jestem tylko ciekaw waszych pomysłów na wypromowanie mojego nowego nieskończonego zaplecza, które składa się z setki katalogów na domenach regionalnych polskich miast https://miodzio.net/spis-katalogow.html.

Możecie sobie odpuścić krytykę interesują mnie tylko realne pomysły.

W tej chwili są w trakcie budowy i będą to branżowe moderowane katalogi stron, w przyszłości płatne?? Co mogę zrobić aby ludzie się o nich dowiedzieli gdy będą w końcu skończone?? Dodam jeszcze że połowa z nich dostała bama lub filterek :/ Gdzie, do jakich katalogów, jakie systemy, jaka forma reklamy dla tego typu ustrojstwa będzie najlepsza??

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Dodam jeszcze że połowa z nich dostała bama lub filterek :/

A Ty dalej z tym bamem ;)

Gdzie, do jakich katalogów, jakie systemy, jaka forma reklamy dla tego typu ustrojstwa będzie najlepsza??

Do wszystkich katalogów :D Systemy: e-weblink, seo.net.pl, poczytaj dział o SWL i wybierz sam. Co do formy reklamy to ja zawszę dodaję do wszelkich spisów katalogów itp.

Co do bama, to wyznaje zasadę „Zesraj się a nie daj się” - jak zwał tak zwał heheh J Hmm.. ale jak dodam do spisów i nie zabezpieczę katalogów przed automatami to zrobię sobie syf, mam wystarczającą ilość śmietników. Chciałbym stworzyć coś na naprawdę wysokim poziomie gdzie firmy same by się zabijały o wpis. Najlepiej aby każde miasto miało swojego modera który by wysyłał ofertę do firm z danego miasta?? No ok. ale dyskusja miała być realna, więc dodawanie do spisów odpada, do katalogów i wyszukiwarek się załatwi..

gdzie firmy same by się zabijały o wpis

to chyba nie rozmawiamy o polskich realiach

u nas jedynie Addery mogą się o to zabijać ;)

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Chcesz od razu promować setkę, może Ci nie starczyć czasu:)

Radziłbym Ci zrobić ich pięć i na nich sie skupić. Jeśli mają byc płatne to naprawdę muszą prezentować soba jakiś poziom. Wrzuć je wszystkie (oprócz kilku wybranych) do systemów wymiany linków i linkuj te wybrane (chociaż ja na punkty postawiłbym co innego).

ps. Naprawdę, chcesz od razu promować setkę katalogów? Spróbuj może z jednym i jak uznasz, ze jest wypromowany zajmij się kolejnym.

Nie bam tylko ban. W jednym z Twoich tematów była dyskusja na temat bamów. Przeczytaj jeszcze raz cały topic ;)

No dobrze, skupie się na swoim regionie i na prostym przekazie reklamy do potencjalnego klienta. Niestety żyjemy w post komunie, gdzie firmy prowadzone są przez kolesi w średnim wieku którzy nie mają zielonego pojęcia co to jest SEO i co mogą zyskać z tego typu formy reklamy. No dobra to chyba by było wszystko w tym temacie. Dziękuję za pomoc.

Kila dobrze pisze. Chyba, że potrafisz nas czymś zaskoczyć. Np. masz biurowiec pełen ludzi gotowych do pracy :D

Stworzenie i wypromowanie 100 naprawdę wartościowych serwisów to spore wyzwanie.

Internet jest nieźle obsadzony. Żeby porządnie wypromować jakiś serwis związany z miastem przyda Ci się wsparcie lokalnych serwisów, a to kosztuje. Niekoniecznie pieniążki. Gdyby Twój skrypt reprezentował sobą coś więcej niż przeciętny katalog może udałoby Ci się nagrać jakąś współpracę..

Ihmo:

0. Wybrać kilka (np 5)

1. Zadbać o wygląd

2. Zadbać o mechanizm

3. Szukać partnerów

4. Pozycjonować

5. goto 0

Chyba, że patrzysz tylko pod kątem seo to mocno je linkuj, wrzuć do spisów i reklamuj na forum. Jak zobaczę, że są mocne i nie za drogie to na pewno dodam kilkadziesiąt wartościowych wpisów.

P.S.

Jak nie zabezpieczysz przed automatami to niedodanie do spisów Cię nie ocali ;)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

gdzie firmy same by się zabijały o wpis

to chyba nie rozmawiamy o polskich realiach

u nas jedynie Addery mogą się o to zabijać ;)

Niekoniecznie, zainteresowanie wartościowymi katalogami jest duże.

Jeśli katalogi będą naprawdę dobre, tzn. moderowane, z pozakładanymi kategoriami to możesz je dodać do naszego spisu: spis katalogów

Katalogi, które zostaną opublikowane na tej liście zostają również dodane do bazy katalogów programu SK. Dzieki temu możesz liczyć na większą ilość odzwiedzających i wpisów

banner_forum1.png

Ręczne i automatyczne katalogowanie w jedym? Tak! Sprawdź program Sprytne Katalogowanie. Tutaj jest nasz spis katalogów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności