Skocz do zawartości

czego brakuje wam w systemach wymiany linków?

.::JARO::.

Rekomendowane odpowiedzi

Mi brakuje propocjalności ilości linków do wykorzystania z tym co się do systemu wkłada. Ktoś wrzuci jakiś spam do systemu i jest na równi z wartościowym serwisem...

Popieram. Choć z drugiej strony jaki masz pomysł na rozwiązanie tego problemu? Mniejszy mnożnik dla gg, biblii, dowcipow itp? Bo przeglądanie każdej strony chyba nie wchodzi w grę.

No jakość jest straszna, ale pomyśl co by się działo gdyby admin np. przyznawał stronom oceny od 1 do 10 wg. własnego uznania, albo co gorsza odrzucał niektóre spamy. Leciały by bluzgi nie z tej ziemii......, a średnia długość życia ludzi z PiO spadła z 40 do 25 lat ;)

Ja już bym wolał aby szczerze powiedzieć ile % bierze, np. z każdego tysiąca biorę 50 niż takie tam, że nic. W działania charytatywne nie wierzę. Xann może mówić prawdę, że punktów nie bierze ale nadwyżki mocy już może brać legalnie. Mam stronę 100 000 site i nie dostaję za nią tyle samo, jak za 10 stron po 10 000, więc kto jak nie właściciel bierze nadwyżkę mocy mojej strony?

Jak są dodatkowe teksty/boksy opisujące stronę aby była możliwość uruchomiania funkcji synonimek (żeby się opis nie pwotarzał - wiele kombinacji).

Zauważ, że jak w jakimś sytemie linków są opisy gg, kopie wiki, autoblogi, dmoz etc to ~91% userów nie doda tam niczego porządnego.

Edit

(Skoro Xann reklamuje swój system to ja też powiem coś o konkretnym systemie.)

Linkme ma taki podział (ref w stopce), ale nie jest on doskonały i przydała by się większa osłona przeciwko "marnym stronom".

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności