Skocz do zawartości

[Sprzedam] 2 domeny .pl zaindeksowane

emicom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, do sprzedania mam nastepujące domeny

deadline.pl - wraz ze lekko zmodyfikowanym skryptem qlweb oraz bazą czyli to wszytsko co widać na stonie.

Zalety:

1) Domena była już wcześniej używana i ma malutką historię, jestem jej chyba drugim właścicielem.

2) Samo słowo deadline jest bardzo pożądane, możliwe że zrobisz kiedyś na tej domenie dobry interes.

3) Ponad 3500 zaindeksowanych podstron w Google.

Nawet działa komenda 'link' co jest już w takiej sytuacji cudem w Google, pokazując jednego linka !!!

Domena ważna do 2009-01-02, zakupiona w domenytanio.pl - po zakupie przeprowadzimy cesje praw do domeny.

Cena: 366 zł brutto - wystawiam fakturę VAT.

=============================

Drugą domeną jest hopp.pl

Tutaj site to około 890 wyników na dzień dzisiejszy i wciąż rośnie.

Historię ma jednak troszkę inną ale również jest to domena z drugiej ręki której jestem chyvba drugim właścicielem.

Samo słowo również pozajmowane w domenach światowych

Domena zakupiona w az.pl i ważna do 2009-01-02.

Cena: 244 zł brutto - wystawiam fakturę VAT. i również sprzedaję to co widzisz na stronie czyli ze skryptem i bazą. Cesja praw po zakupie.

Osoba do kontaktu: Dawid Jasiński

Dane kontaktowe:

Agencja Interaktywna Emicom Dawid Jasiński

Dłużyna Górna 1b/8

59-930 Pieńsk

NIP: 6151707083

Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu pod adresem www {małpka} masterweb pl

pozdrawiam, Dawid

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności