Skocz do zawartości

enom.com - szukam domeny

wojcieh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Upatrzyłem sobie domenę .com która niestety jest zarejestrowana. Na szczęście nie ma pod nią nic, wiec domyślam się, że będzie ją można jakoś kupić. w kilku serwisach whois pokazuje mi, że domena ta jest w posiadaniu firmy enom.com - chciałbym spróbować ją od nich odkupić (najpierw chciałbym poznać cenę), tyle że jak wpisuję ją w ichniej wyszukiwarce przy rejestracji to dostaję informację że jest to domena zajęta. jest opcja (przy każdej zajętej domenie) aby sprobować złożyć ofertę kupna jej właścicielowi przez serwis współpracujący z enom - afternic.com. w tamtejszej wyszukiwarce tez nie ma tej domeny. pisałem do nich maila - nie odpisują :/

ktoś miał może styczność z którąś z tych firm? macie jakieś jakieś swoje metody, rady?

adresu domeny nie podaję publicznie, tylko PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności