Skocz do zawartości

cos takiego znalazłem miszczostfo

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

popatrzcie na to

mossurtrans.pl/wynajem-autokarow.html

Regulamin - linki nieaktywne!

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 2 tygodnie później...

Jak widze, coś takiego dochodzę do wniosku, że wyszukiwarki chyba nei banują stron :).... tylko jak ktoś napisze to admini mówią: "a niech im tam będzie.... wywalamy"

Jeżeli mój SEO-zgredzie szukasz prezentu dla żony, to takiego produktu jeszcze nie widziała :)

Drewniana zakrętka, szklane opakowanie i w 100% wegańska zawartość:
Kosmetyki naturalne - slaviacosmetics.com. Kremy do twarzy - na noc i na dzień, serum do twarzy

Nic tylko pogratulowac "wyobrazni".

To mi się najbardziej spodobało:

<meta name="transport" content="<b>transport, przewozy osobowe, przewozy autokarowe,  transport towarowy, wynajem autokarów, wynajem mikrobusów</b>">

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności