Skocz do zawartości

Na jakich zasadach

w3bm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dodałem na swoją stronę reklamy Google AdSense no i jest pierwsze pytanie :huh:

Otóż przez parę dni od wstawienia mam dopiero 10 kliknięć gdy było ich na pewno więcej. Czy aktualizacja następuje co jakiś czas? I jak to się ma co do adresów IP? Czy jeśli osoba z tego samego IP kliknie np. 2 razy w ciągu dnia w reklamę to kliknięcie nie jest naliczne?

Pozdrawiam

Otóż przez parę dni od wstawienia mam dopiero 10 kliknięć gdy było ich na pewno więcej.

Skąd ta pewność?

Czy aktualizacja następuje co jakiś czas?

Nie wiem dokładnie co ile ale chyba co jakieś kilkadziesiąt minut...

Czy jeśli osoba z tego samego IP kliknie np. 2 razy w ciągu dnia w reklamę to kliknięcie nie jest naliczne?

Są zliczane 2 kliki z jednego IP w ciągu doby, reszta jest unieważniona...

Otóż przez parę dni od wstawienia mam dopiero 10 kliknięć gdy było ich na pewno więcej.

Google adsense to program reklamy kontekstowej a nie program do naklikiwania w reklamy :huh:

Jeżeli uraziłem i się mylę to bardzo przepraszam,zdarza mi się mieć kontakt z dzieci neo...

Pozdrawiam.

Google adsense to program reklamy kontekstowej a nie program do naklikiwania w reklamy

O tym wiem :)

Jeżeli uraziłem i się mylę to bardzo przepraszam,zdarza mi się mieć kontakt z dzieci neo...

Nie uraziłeś. I mi również się zdarza.

Dzięki za odp.

w3bm Twoja wypowiedź jednoznacznie brzmi wg mnie że sam sobie kliki generujesz ;) jeżeli to prawda to się nie dziw, że nie zlicza klików :) jeżeli nie to wg mnie Google robi nas w balona i nie zlicza wszystkich klików... ale to moje takie poglądy i spostrzeżenia tylko :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności