Skocz do zawartości

Scuttle - stronki w sieci

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

You see this page, because system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. This redirect will be removed once we will finish manually checking all files on this account. As far we check over 100 websites it can take about 2-4 hours to complete. If you are owner of this website you will get email confirmation once its done.

www.000webhost.com is a free web hosting provider and all free hosting providers suffer from abusers. Around 5% of users signup here just to start hacking or phishing website or make other damage. So, in order to survive, we must monitor what our users are hosting.

We are sorry for inconveniences, but checking all content manually, it is the only way to provide you with the most secure and reliable service. If you have found any illegal website on our network, you can report it here.

www.000webhost.com - new generation of free web hosting!

Register now and get it all free:

* 250 MB of Disk Space, 100 GB Bandwidth

* PHP and MySQL support with no restrictions

* cPanel control panel

* No ads of any kind

* And much much more.. see our features page

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Mowic ludziom i mowic, a oni ciagle stawiaja na tym syfie...

Z tych wszytskich postawionych tam zaplecz, tylko 1 mi sie dobrze wyswietlilo i to tez po kilkunastu probach.

wbrew pozorom o tym hostingu nie mam aż tak negatywnej opinii (nie patrzeć na stopkę, bo nie wysyłam tu opinii pod kątem zachęcania do rejestracji) - serwer co prawda jest darmowy, ale strony jako tako działają, na przynajmniej szybciej niż nasza-klasa :)

to, że serwer teraz nie działa, nie jest problemem technicznym - mimo wszystko przepraszam za problem z dostępem

jeśli możliwe, to prosiłbym o usunięcie tematu, a założyłbym nowy w momencie, gdy administratorzy hostingu przywrócą stronę

;]

Mowic ludziom i mowic, a oni ciagle stawiaja na tym syfie...

Z tych wszystkich postawionych tam zaplecz, tylko 1 mi sie dobrze wyswietlilo i to tez po kilkunastu probach.

No to miałeś pecha. Akurat na tym hoście wszystkie strony działają mi idealnie.

Szkoda czasu na scuttla, padnie tak jak qlweby przez własnie pokemonów...

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności