Skocz do zawartości

[PHP/MySQL] Jak to najlepiej wykonać

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Piszę sobie dodawarke do katalogów qlweb. W bazie mam tabele linki, a w niej id,link,dodano i niewiem w jaki sposób rozwiązać to bo po dodaniu strony do katalogu w bazie pole dodano jest 1 a jak nie dodano jeszcze to jest 0. problem powstaje przy kilku stronach, gdzie skrypt pobiera z bazy linki to tam gdzie jest 1 nie pobiera, a strona jeszcze niebyła nigdzie dodawana. W jaki sposób to rozwiązać. Myślałem nad tym aby zliczyć ilośc linków i przy każdej stronie po dodaniu do 10 katalogów zrobić update tabeli gdzie jest do ilu katalogów dodano i i np. przy jednym linku było dodane do 100 katalogów to pobiore wpisy od id 100. Czekam na propozycje i sugestie. Skrypt ładnie wyszukuje kategorie i podkategori dzięki czemu wpis nie zostaje dodany byle gdzie. Chodzi mi o podobne rozwiązanie do addera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności