Skocz do zawartości

LinkStore

kmike

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

sprawdzalem czy dany temat nie byl poruszany i nic nie znalazlem. Linkstore jest moim zdaniem interesującą stroną ponieważ mając stronę z duzym pr i z duża ilośćią podstron mozna zarobic spory grosz.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Ich wycena linku nie działa poprawnie.

3 letnią domene z pr=3, i site: 2000, wycenili link na 1 zł ;)

Ale chyba mało ludzi korzysta z tego linkstore.pl bo malo popularne.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Nie trzeba sie sugerować wyceną, moja strona byla warta 1,30. Natomiast reklama na stronie głównej googli okolo 20 000zł na naszej klasie (chyba) 2 000zł. Ten serwis to według mnie dobry pomysł i warto go rozsławic, dodając tam swoją stronę. To nic nie kosztuje a mozna tylko zyskac :D

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

ostatnio kilka tygodni temu tam mi wycenialo na okolo 3 zl, i wyswietlało mi bład że system nie moze odczytac wieku domeny.

ale chyba czym starsza domena tym lepsza :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności