Skocz do zawartości

Już nie mam siły :/

Red

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak dodać swoją stronę do Twojego katalogu?

kolega złamał zasady wykorzystania zasobów ODP - nie ma informacji o tym, ze jest to katalog Dmoz, nie ma wymaganej na każdej stronie stopki...

stad zagman nie wiedziales jak dodac swoja strone, nie wiadomo nawet co to za katalog...

red9 zastosuj sie do zasad i wprowadz odpowiedni kod: https://dmoz.org/become_an_editor/

Tj. czy google może uznać stronę za 'gorszą' poprzez stosowanie na niej rel=nofollow?

Raczej nie - chociaż ostatnio obserwuję spadek stron "przekombinowanych" w goolge - Naprawdę . Wszystkie nofollow, modrewrite okazują się coraz mniej przydatne (oczwywsiście nadal na swój sposób są) a nagradzona coraz bardziej jest zawartość, treść strony.

Nagorsze, że nie sposób tego zmierzyć (przynajmniej narazie), ale wyrażnie google stają się coraz bardziej inteligentne. Jako dowód przytoczę dwa spostrzeżenia: Google indeksuje już częściowo (i prawidłowo) linki prowadzące przez przekierowania 302. Oraz Radzi sobie świetnie z serwisami operującymi wyłacznie parametrami typu jakas.strona.pl/&modul=jakis_modul?parametry=jakies_parametry i indeksująć podstrony.

i zejdzcie ze mnie po tylko testuję na pare dni ok??!! a poza tym g**** wam do tego co robie u siebie na stronie.

A mnie bardzo obchodzi, co robisz u siebie na stronie z MOIM linkiem, za umieszczenie którego WZIĄŁEŚ KASĘ, a przy którym widzę nofollow. Jednym słowem robisz ludzi bezczelnie w bambuko, nofollow widze przy wszystkich linkach płatnych. I się nie zasłaniaj "testami". Ściągaj ten atrybut, albo kasa do zwrotu. Czekam do niedzieli, potem daję info na WH i do wszystkich, którzy "kupili" u Ciebie linki.

Ha, czyli jeszcze lepiej, te linki nie były z wymiany.

BTW. widziałem tu na forum, kogoś kto ma również linka na tej stronie, była to bodajże strona freshrecruits.co.uk

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

No na prawde śmieszna sytuacja :) o ref="notfollow" już kedyś słyszałem ale nie myślałem, że już Google wprowadziło tą procedure.

A do red9 to nie wiem czy ja jestem tępy czy coś ale ty chyba powrzucałeś atrybut ref="notfollow" do linków, które wskazują na twoje podstrony. Czy aby taki zabieg jest rozsądny ? Bo chyba im większa liczba linków wewnętrzych tym lepiej.

A jakby nie było to jakby zabraniasz Googlom indeksować twoich podstron co według mnie zaniży wartośc twoich podstron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności