Skocz do zawartości

Nowy scuttle

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

Nowiuśki scuttle.

https://www.scuttle.xpunx.pl/

Jeszcze nei zindexowany ale dopalam go systemami, zapleczem, oraz adderkiem ;)

Chcesz mieć link na tym unikalny IP? WPISZ SIĘ :D

Pozdrawiam.

PS

Konto dla PiOkemonów

user: pio

pass: pio

Dlatego linki do tego scutelka będą porządne :) I planuje troszkę przerobić skrypt żeby był jeszcze bardziej zjadliwy. Wole jeden porządny ktory sie ladnie zindexuje i link bedzie cos wart, niż mase śmieci słabo zindexowanych. Może nie ide z duchem czasu ale wole zrobić cos dobrze.

https://www.google.com/search?q=site:info4i...rt=150&sa=N

Przyklad zindexowanego scutelka ;) 60k site w indexie. Jednak nie olewa, tylko trzeba sie pokazac jako dobry scuttel a nie kolejny nabijacz site. (mimo że po to jest)

Wszystkie pokemony stawiają scuttla, tak jak kiedyś qlweby i inny shit. Zanim takie coś nabierze odpowiedniej mocy to skrypt zostanie zbanowany tak jak inny tego typu szajs, więc po co to w ogóle stawiać? Żeby mieć kilkanaście linków z nic nie wartej dla G strony?

haha, zobaczycie za 2 miesiące, max 2 miesiące i będzie po skrypcie :D

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Panowie nie ma się o co spierać, ja postawiłem jednego scuttla miesiąc temu, dodałem do niego jakieś 20 wpisów i pod wpływem Waszej małej awantury sprawdziłem co się z nim dzieje i przyznam szczerze że zdębiałem: tylko z 20tu wpisów zaindeksowanych przez G 1200 podstron :( z czego tylko i wyłącznie 14 znajduje sie w indeksie głównym - to tak, aby nie było zbyt słodko ;)

Myślę że zwyczajnie popełniacie podstawowy błąd, po postawieniu scuttla i jego podlinkowaniu sprawdzacie postępy indeksacji co n-godzin, doprowadzając tylko samych siebie i innych do małej paranoi.

Lecz istotnie ponieważ zaczynają one być stawiane tak masowo jak ongiś qlWeby, czeka ten patent w szybkim czasie podobny niestety los.

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

bardzo chciałem sprawdzic tego scuttle, ciesze się jak żaden, że dałeś namlogina :D cheers!

Te które są ogólnie dostępne scuttle już dawno udostępniliśmy na łamach tego forum - i właśnie problem polega na tym, że tamte takich efektów nie uzyskują - wnioski nasuwają się same, choć nie jestem raczej zwolennikiem teorii spiskowych.

A jak jesteś takim niedowiarkiem to sam sprawdź wyniki: pod tym linkiem

Co do longina do tego i innych wartościowych scuttli, radzę użycia zwyczaj Google, struktura tego skryptu jest przecież tak łatwa do namierzenia przez dobrze sformułowane zapytanie ;)

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

Te które są ogólnie dostępne scuttle już dawno udostępniliśmy na łamach tego forum - i właśnie problem polega na tym, że tamte takich efektów nie uzyskują - wnioski nasuwają się same, choć nie jestem raczej zwolennikiem teorii spiskowych.

A jak jesteś takim niedowiarkiem to sam sprawdź wyniki: pod tym linkiem

Co do longina do tego i innych wartościowych scuttli, radzę użycia zwyczaj Google, struktura tego skryptu jest przecież tak łatwa do namierzenia przez dobrze sformułowane zapytanie :rolleyes:

będę musiał się naprawdę uprzeć i przeczytać cały wątek od deski do deski. Niestety nie obraź się - nie piszesz zbyt gramatycznie poprawnie co utrudnia czytanie ze zrozumieniem. Postaram się jutro odpowiedzieć. Tak wiem, że jeden link z jednego mało wartościowego scuttle jest nie wiele wart. ale zawsze to ten link więcej. może nabierze wartości a może nie nabierze. trudno powiedzieć. w każdym razie mojej domenie w żaden sposób nie zaszkodzi umieścić tam linka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności