Skocz do zawartości

zagraniczne katalogi strno a pozycja w google

waldemar jonik

Rekomendowane odpowiedzi

Duża większość katalogów zagranicznych nie akceptuje stron polskich,jeśli jednak znalazłeś takowe to wal linkami .Takie strony dają czasami więcej niż polskie katalogi zwłaszcza że na zachodzie się jeszcze katalogi nie zespamowały tak jak w polsce.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Nawet mi się głosu nie chce zabierać, choć pewnie najwięcej mógłbym powiedzieć...

Tylko jedno: szkoda zachodu. Jak już coś wartościowego - to nie zaakceptuje, a już na pewno nie w polskim języku.

czasami udaje sie znalezc cos ciekawego i takiego ze bedzie przyjety link do polskiej www, to akurat nie jest tu dla mnie problemem.

przegladalem inne tematy na tym forum rozne odpowiedzi sa udzielane. nadal nie wiem czy jesli bede mial link do polskiej www np z wartosciowej rumunskiej www (zalozmy ze ma pr5 lub pr6) to czy to cokolwiek mi da?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności