Skocz do zawartości

okresowe wahania site

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

nie mam pustych, chociaż możliwe, że coś wywalał np wyniki wyszukiwania albo podstrony 2 razy zaindeksowane z mod rewrite i bez, chociaż linki są tylko z mod rewrite to i tak mi indeksuje i takie i takie. Zablokowałem te bez mod w robots.txt, ale tylko w jednym przypadku.

To pewnie chwilowe beknięcie. Google dziwne jest jak już wszyscy wiemy:)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

gugla nikt nie zna z nas pewnie dokladnie

ja tez widze u siebie spaki ale tez wzrosty choc nie ukrywam po punktach w SWLR widze duze spadki :D choc mam nadzieje ze sie wszystko odbije od dna na dniach i zacznie sie lepiej indeksowac :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Albo mi się wydaje, albo coś ruszyło na lepsze. :)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Teoretycznie, bo:

1. Przy zmniejszeniu site tracimy pkt ale nie równomiernie we wszystkich projektach, tylko projekty po kolei tracą punkty

2. Część projektów jest już bez punktów

3. Część projektów ma tyle samo pkt co przed spadkami

Jeżeli u wszystkich zmniejszył się site, to znaczy że siła 1 pkt wzrosła.

Trzeba od nowa wszystko ustawiać.

• 2 tygodnie później...

Odbijamy ;) Z dniem dzisiejszym zwiększył mi się site na wszystkich stronach o około 30%. Może nareszcie nadchodzą lepsze czasy?

Zresztą co to dla mnie, skoro z swl korzystam w stopniu minimalnym. (a mógłbym :) )

Ba, nawet mi zindeksował dosyc qlweba prawie wogole nie linkowanego, bez polskich znaków z kopią bazy i na standardowej skórce :D

odbijamy ale nereczki :sciana: site nadal się husta i to dośc agresywnie ... wczoraj jak zobaczyłem jeden SWL to mało zawału nei dostałem :jezyk1:

dobrzxe że wieczorem poszedłem odreagowac u szwagra ;):) :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności