Skocz do zawartości

okresowe wahania site

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak z ciekawości wrzuciłem te liczby co podaliście do Excela i policzyłem parę rzeczy. Dobra wiadomość jest taka że szybkość spadania site się ciągle zmniejsza. Zła jest taka, że wg ekstrapolacji logarytmicznej wartość zero zostanie osiągnięta za 42 dni (9 czerwca)...

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Panowie - ogłaszacie licytacje w doł na sprzedaż ? :puknijsie:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Powiem wam że spadki site przyhamowały ;P U mnie były okes że i po 10-20k punktów traciłem a teraz to już jest w miarę ok. No ale tak podsumowując to ze 100k punktów na pewno poszło %^%$#$%#$%#....

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Na każdy stracony 1k site ludzie stawiaja po 10 spamów, więc takie liczenie, ze w czerwcu koniec spamów to trochę na wyrost :)

Oni algorytm my ciężka praca, ciekawe kto wygra. Jak skończą wycinać to na każde zapytanie zostanie top4-5 i puste wyniki ;)

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności