Skocz do zawartości

Serwer dedykowany --> Oferta dla CIEBIE!

NetJaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czy jest napisane, że JA wypozycjonuję?

Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Medal of Honor | program telewizyjny

Znajomości: PHP, MySQL, PgSQL, AJAX. Nauka: pozycjonowanie :-)

ooo... jeszcze z nerwami nie denerwuj się, widać tak jak robią pozycjonowanko na Google jedni.Mają katalog nie bedę pisał jaki, żeby dodać do niego linka musisz umiesić link na swojej stronie z anachorem "Pozycjonowanie" nic dziwnego że są na takim a nie innym miejscu na GOOGLE.

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

A czy jest napisane, że JA wypozycjonuję?

A kto jesli mozna wiedziec? Powiedz wszystko o tym wypozyjonowaniu - chyba naturalne ze na tym forum to wszystkich interesuje..

ooo... jeszcze z nerwami nie denerwuj się

NetJaro tak to juz jest ze na tym forum wszyscy podchoza krytychnie o ofert. Moim zdaniem to dobrze, ze tak jest poniewaz mozna wtedy dopracowywac sfoje oferty itp.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

A kto jesli mozna wiedziec? Powiedz wszystko o tym wypozyjonowaniu - chyba naturalne ze na tym forum to wszystkich interesuje..

Wypozycjonuję stronę do tego, aby była na pierwszej stronie pod danym słowem kluczowym.

NetJaro tak to juz jest ze na tym forum wszyscy podchoza krytychnie o ofert. Moim zdaniem to dobrze, ze tak jest poniewaz mozna wtedy dopracowywac sfoje oferty itp.

Ja się nie denerwuję. A co do krytycznego podchodzenia do oferty - mogę się założyć, że gdyby moderator/administrator tego forum, złożył taką propozycję/ofertę, bo napewno nikt by krytycznie do niej nie podszedł.

Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

mogę się założyć, że gdyby moderator/administrator tego forum, złożył taką propozycję/ofertę, bo napewno nikt by krytycznie do niej nie podszedł

ocena oferty zalezy w duzej mierze od oceny wiarygodności i doświadczenia ( czy układów ) oferującego. To jak z Rywinem, jakbyś tY POSZEDŁ DO mICHNIKA TO BY cIĘ NAWET NIE WPUŚCILI, ALE rYWINA WZIELI POWAŻNIE I NAGRALI ;)

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Wypozycjonuję stronę do tego, aby była na pierwszej stronie pod danym słowem kluczowym.

Jak rozumiem to Ty wypozycjonujesz?

Nie chce być złośliwy, ale Pan Jaro pytał się mnie wczoraj na gadugadu, czy 1. "znam się na pozycjonowaniu?" 2. "czy znam adresy jakichś katalogów?", a gdy mu podałem dmoz.org, spytał się, gdzie tam się dodaje stronę. Ale, ale, za chwilę sam sobie znalazł;)

pzdr.

PS. NetJaro, piszesz, że myślałeś, że tutaj są poważni ludzie, podczas gdy sam najprawdopodobniej wprowadzasz w błąd w swojej ofercie, a jeżeli chodzi o tzw. pseudo pozycjonowanie ludzie na tym forum są mocno wyczuleni.

jeszcze raz pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

mogę się założyć, że gdyby moderator/administrator tego forum, złożył taką propozycję/ofertę, bo napewno nikt by krytycznie do niej nie podszedł.

cóż, pisze za siebie - gdybym złożył na forum oferte pozycjonowania w cenie 30pln/mc jestem niemal pewien, ze dostalbym masę uwag krytycznych.

z całym szacunkiem - jest to cena o wiele za niska - wrecz niepowazna - w stosunku do nakładu pracy, jeśli piszesz o pierwszej stronie na dane słowo (a słowo słowu nierówne).

Ja używam języka niewiarygodnego?

A jak wy wyśmiewaliście się ze mnie?

Dodam, że nie ja wypozycjonuję, tylko administrator.

Co do ceny:

Cały serwer wygląda tak:

Dysk - 80GB

Transfer: 1000GB

I podzieliłem ten serwer na kilka pakietów, stąd te niskie ceny.

Proszem Pana, a mukłby Pan jerzcze rozwinołć temat powieszchni?

Szy, przez Ciebie dwóch nauczycieli języka polskiego "wykorkowało", a jeden w stanie ciężkim leży pod respiratorem ;)

Pozdrawiam

Tanie narzędzia budowlane, warsztatowe i elektronarzędzia.

Sklep z zabawkami dla dzieci.

Wyposażenie domu i ogrodu w atrakcyjnych cenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności