Skocz do zawartości

Zamień banery na 500 zł

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann skoro masz na wydanie te 500 zł to czemu nie zatrudnisz profesjonalnego grafika ?

Za te 500 zł miałbys 2 albo nawet 3 dobrze zrobione bannery.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

thi, a myślisz, że xann nie zatrudnia profesjonalnego grafika? Jasne, że tak, ale za 500 pln ma temat w top10 praktycznie przez non stop wiele dni ...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

thi, a myślisz, że xann nie zatrudnia profesjonalnego grafika? Jasne, że tak, ale za 500 pln ma temat w top10 praktycznie przez non stop wiele dni ...

Nawet nie trzeba 500zł, wystarczy głupi temat i już w centrum uwagi.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Xann skoro masz na wydanie te 500 zł to czemu nie zatrudnisz profesjonalnego grafika ?

Za te 500 zł miałbys 2 albo nawet 3 dobrze zrobione bannery.

Nie chodzi o zatrudnienie grafika bo na nich nie narzekam.

Liczy się zabawa i pomysł a dobry pomysł warto zapłacić :ok: Ktoś miał pomysł wymyślił nasza-klasa i odniusł sukces wszyskie następne po niej to są marne kopie.

PS, podobają mi sie prace :P

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności