Skocz do zawartości

zobaczcie to

Ślepy

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, jak chcesz możesz napisać tutaj jak chcesz na PW daj znać znajdziemy kilku gości

jak tylko dostane opinie prawnika i zrejestruje domene to wyłuszcze projekt bo roboty przy contencie będzie od cholery i jeszcze więcej ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ok, jak chcesz możesz napisać tutaj jak chcesz na PW daj znać znajdziemy kilku gości

jak tylko dostane opinie prawnika i zrejestruje domene to wyłuszcze projekt bo roboty przy contencie będzie od cholery i jeszcze więcej ;)

A po co Ci - ze tak nieśmiało spytam - opinia prawnika? :shock:

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Piter - oczywiście, można umyć ręce.

Problem naświetlony, mail do googla wysłany, poza tym przeczytaj w tekscie Zdobyć PageRank 10! i odnieś do hadnlu linkami akapit Jak nie dać się nabrać?.

Co wiecej tu możemy zrobić oprócz czekania na reakcję G? :-k

chyba dzisiaj wstałem lewą nogą.

hehe, każdemu się zdarza ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

A po co Ci - ze tak nieśmiało spytam - opinia prawnika?

no cóż pomysł mi wpadł jak odpowiedziałem sobie na pytanie "na czym polacy znaja sie najlepiej" co w połączeniu z czymś co praktycznie w jednym miejscu nie istnieje a może służyć w kierunku poprawy moim zdaniem tego popieprzonego kraju to ......... (więcej nie zdradze :mrgreen: )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A ja sobie w wszechmogacej stronie tego forum pod adresem search.php wpisalem w pole uzytkownika kenzi i juz wiem dokladnie kto to jest. :?

Wiem, ze kilka osob pytalo mnie sie kiedys na PW jak zrobic PR10, ale nikomu nie dalem przepisu. Nie wiem czy to byl wlasnie kenzi czy nie, ale jednak metody robienia czegos takiego nie powinny byc szczegolowo opisywane. :? Wystarczy chyba napisac, ze to jest mozliwe, a jak to zrobic to juz niech pozostanie w gestii zainteresowanego. To jest tak jak z exploitami do phpbb. Wiadomo, ze sa ale dokladnego przepisu *latwo* sie nie znajdzie.

Faktem jest że żeby takie coś powstało jedna osoba lub kilka muśi nad tym posiedzieć, na łąpu capu tego nie znajdziesz.Wymaga ciezkiej pracy, i można powiedzieć że jest to chwilowe co z tego jak robot wejdzie jako user potem jako robot, i strona ma bana.

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

nikomu nie dalem przepisu.

I dobrze zrobiłeś ;)

Dokąd Google nie zrobi z tym prządku temat będzie wracał tyle razy ile ktoś trafi na oszukany PageRank dlatego warto zebrać garść informacji jakimi dysponujemy w jakiś tekst - może ten wyda Wam się wszystkim w miarę zrozumiały.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

A po co Ci - ze tak nieśmiało spytam - opinia prawnika?

no cóż pomysł mi wpadł jak odpowiedziałem sobie na pytanie "na czym polacy znaja sie najlepiej" co w połączeniu z czymś co praktycznie w jednym miejscu nie istnieje a może służyć w kierunku poprawy moim zdaniem tego popieprzonego kraju to ......... (więcej nie zdradze :mrgreen: )

1.bursztyn,

2.wódka

3.cwaniactwo. dalej pękate babcie wyszywające kilimy i prababcie za stare by lepić rękodzieło ludowe za to lepiące bardzo polskie - ruskie pierogi ...... ;-P

Jak chcesz poprawić nasz kraj? :idea:

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Co do tych 3..

Może będzie opisywał firmy, które komuś zrobiły krzywdę/okradły kogoś, ludzi, którzy są na czarnej liście.. no właśnie :P COś w postaci czarnej listy :>

Michał: securityfocus.com Tam jest większość exploitków na większość rzeczy :) Więc raczej tam dużo znajdziesz.

A co do PR=10.. jak ktoś poszuka, to pewnie na jakimś forum znajdzie. Wystarczy chcieć.

pozdr.

Co do tych 3..  

Może będzie opisywał firmy, które komuś zrobiły krzywdę/okradły kogoś, ludzi, którzy są na czarnej liście.. no właśnie :) COś w postaci czarnej listy :>

Jachnicki to już robił i na dobre mu nie wyszło. Podobno żyje zastraszony przez Możnych Tego Kraju :-/

......Lepiej lepić bursztyn on-line :P

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

kluzilbym sie Smile wystarczy znac angielski i php na odpowednim poziomie :-)
Michał: securityfocus.com Tam jest większość exploitków na większość rzeczy Smile Więc raczej tam dużo znajdziesz.

Panowie, przeciez ja napisalem ze,

Wiadomo, ze sa ale dokladnego przepisu *latwo* sie nie znajdzie.

zauwazcie prosze, ze latwo jest zawarte pomiedzy * * i to oznacza, ze jezeli ktos wie o co chodzi to ze znalezieniem nie ma problemu. Jednak po kazdym ogloszeniu explota pojawaiaja sie na forach posty typu: A moze mi ktos powiedziec jak uzyc tego do wlamania? lub bardziej *utajnione* zamiary: Hej, no dobra, ale nie do konca jest exploit, bo ta funkcja jest standardowa, chyba ze sie myle.

Mi chodzilo o wlasnie takich baranow, ktrzy chca HaCkOwAc i potrzebuja do tego instrukcji krok po kroku. To samo sie tyczy wlasnie Pageranku. Dla wielu z nas to jest oczywiste, jak to zrobic, i nie potrzebujemy dyskutowac o tym instruktazowo. Jednoczesnie nie dajemy aukcji z wysokim pagerankiem itp. Dla innych jednak to jest wielkie wyzwanie i jak im sie uda to probuja to wykorzystac do takich celow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności