Skocz do zawartości

Pomysłowy Dobromir z Allegro

vhs

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro ja po 10 minutach dotarłem do ID dwóch kolesi co kupili na tej aukcji "doklikanie" to czy Google nie może też tego zrobić? Po drugie firma mająca tyle kasy na pewno nie wykrywa fałszywych kliknięć tylko po IP czy ciachu. Już dawno wiadomo, że liczy się też jak user wszedł na stronę (z palca, z wyszukiwarki czy poprzez przekliknięcie), czy wcześniej user widział reklamy adsense na innej stronie, zmiana IP w neostradzie powoduje zmianę tylko dwóch ostatnich członów a strefa zostaje ta sama (192.168.x.x i x się zmienia) a wejście przez proxy jest bacznie obserwowane przez google i zapewne wiele, wiele innych rzeczy jest liczonych. Nie wierzę w oszukanie drugiej informatycznej firmy na świecie przez łepka z allegro za 9,99zł. U mnie na dzielnicy mówią: Nie ma * na Mariolę. Będą znowu czuć się oszukani przez Google jak dostaną bana, choć będą mieli rację w jednym - sami sobie nie klikali.

Myślę, że w guglu byliby skończonymi durniami, a już pokazali nie raz i nie dwa, że nie są głupi. Na pewno podejrzane jest notoryczne klikanie w te same reklamy z tych samych adresów, na pewno też jest czarna lista proxy itp. Gdyby tak łatwo można było nabijać prowizje jak liczniki odwiedzin aukcji, system nie mógłby funkcjonować w obecnej postaci :D

ja bum proponował napisac do tych którzy to kupili ze łamią prawo :D itp.

ej zauwazyłem ciekawe aukcje pozycjonowania i robienia serwisów za 1 zł, look:

https://www.allegro.pl/item332349158__pr_ma...ernetowej_.html

https://www.allegro.pl/item337175463__pr_ma..._gwarancja.html

jak moze byc gwarancja top10 za 1 zł ?

i powiedzcie mi jakie to są słowa kluczowe o wartosci wiekszej niz 2 zł ?

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Przedmiot aukcji- pozycjonowanie pakiet "START"

Niniejsza aukcja dotyczy pozycjonowania- pakiet "START".

W ramach pakietu start zwycięzca aukcji może wybrać dowolna liczbę słów kluczowych, o łącznej wartości do 2 PLN brutto (zostana wycenione przez naszego specjalistę ds. SEO).

Cena pakietu 1 PLN brutto/ miesięcznie. Analogicznie- niniejsza aukcja dotyczy pozycjonowania przez 1 miesiąc.

Wymagania

W przypadku kiedy zwycięzca aukcji wybrał słowa kluczowe o wartości większej niż 2 PLN brutto, cena pakietu będzie ustalana indywidualnie.

Gwarancja

W przypadku gdy 50%+1 słów kluczowych znajdzie się poza TOP 10, będziemy pozycjonowali te słowa za darmo aż do ich wejscia do TOP10.

*Gwarancja nie dotyczy pozycjonowania przez 1 miesiąc. Jest udzielana przy zakupie pakietu na minimum 3 miesiace.

Wszystko jasne, specjalista powie, że to fraza za 1k a nie 1 pln. :D

A co do klików... skąd oni mają takie wysokie stawki?

Case study jak pozyskać więcej leadów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności