Skocz do zawartości

DOMENY.PL Niesolidny partner - powołajmy komitet poszkodawanych!

józek87

Rekomendowane odpowiedzi

Jesienią w firmie domeny.pl odbyła się jesienna domenosrania oczywiście zakładając stronę internetową firmy, wykupiłem domenę w domeny.pl. Nie znając się na tym maxymalnie, wykupiłem również serwer...Za wszystko zapłaciłem 300zł.... w mailu otrzymałem info, ze serwer jest na 3 miesiace, a domeny na rok. Po czym dostałem maila, ze mam do zapłaty 900zł za serwer. nie zapłaciłem, bo nie miałem. Dzisiaj dostałem groźbę wpisania do KRD...dzwoniłem do nich, ale pani mi powiedziała, ze moge sie odwoływać o zmiane czegoś tam, i ze mam wysłać kopie dowodu osobistego... co jak co ale tego im nie wyśle. A swoją drogą, powiedzcie mi jak moga mnie podac do KRD nie mając mojego adresu?? oni wysłali ten polecony na adres moich znajomych, który mają... napsiali że do zapłaty mam 3 351,65 bagatela... nie wiem kompletnie co mam zrobić! [ nierzetelni partnerzy ]! nigdy w życiu nie wiążcie się z nimi!

Tytuł wątku został zmieniony, zeby nie naruszał dóbr osobistych firmy domeny.pl - Michał

Ja jestem oszukana i niestety jest mi smutno że firma z 10 letnim stażem robi takie sztuczki w internecie.

Uważam że powinni się wstydzić.

A najdziwniejsze jest to że nei stosują się do opini UOKiK i stosują niedozwolone klauzule w swojej umowie oraz wabią ludzi fałszywą reklama która informuje że serwer jest tylko za 1zł a po 3 miesiącach wysyłają fakture na 3000 zł.

Pierwszy raz spotkałam się z takim przekrętem w internecie NIGDY NIKOMU NIE POLECE FIRMY DOMENY.PL!!!

A swoja droga jestem za komitetem poszkodowanych którzy będa walczyć z najgorszą firmą hostingową czyli DOMENY.PL!!!

Proponuje by wszyscy słali maile do UOKiK to jest podstawa w mailu należy podać wszystkie dane inaczej mail nie będzie rozpatrzony

Można także wysłać maile do firm które istnieja na stronie domeny.pl jako partnerzy ;) Niech partnerzy też wiedzą z kim współpracują.

Można słać maile także do gazet internetowych a także telewizji ;)

Ludzie nie bójcie się wysyłać maili to nic nie kosztuje !!

Pozdrawiam

Pokrzywdzona

A swoją drogą, powiedzcie mi jak moga mnie podac do KRD nie mając mojego adresu?? oni wysłali ten polecony na adres moich znajomych...

Jeżeli rejestrowałeś na inną osobę, to dodadzą tą osobę.

Inna sprawa że, z tego co czytałem w innym topiku, domeny.pl nie mają możliwości wpisania do krd.

Na uwagę zasługuje fakt, że wpisanie dłużnika do rejestru dłużników niewypłacalnych, prowadzonego na podstawie ustawy o KRS, musi poprzedzić weryfikacja wierzytelności przez niezawisły sąd - zauważa Paweł Śladowski, partner w kancelarii prawniczej Maciej Panfil i Partnerzy.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności