Skocz do zawartości

Pozycjonowanie, a systemy wymiany

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Grzegorz, nie oplaca mi sie stawiac smieci SWL to nie wszystko i nimi swiata nie zwojujesz

ale dla mnie to jest cenny dodatek tutaj masz jedna przykladowa strone www.playfilm.pl

PR3 wiadomo malo istotyny w serpach na niektore frazy wysoko, ruch okolo 300 - 400 uu dziennie

jak dla mnie typowa zapleczowka, a daje wiecej niz sporo smietnikow

Dobre zaplecze to takie, które prócz pozycjonowania stron właściwych jeszcze pozwala dodatkowo zarobić, a możliwości zarobkowych jest bardzo dużo na dobrym zapleczu.

Młode wilki faktycznie stawiają tradycyjne "śmieciarki" ale starzy wyjadacze nie mogą sobie już na to pozwolić i prześcigają się w coraz to lepszych stronach zapleczowych, ostatni trend to sztuczne portale aż sam jestem pod wrażeniem i się naciąłem na taki ;)

Marketing internetowy dla firm

Dyskusja na temat czy systemy wymiany linków są dobre czy złe jest bez sensu tak samo jak dyskusja czy samo pozycjonowanie jest dobre czy złe. Jedno i drugie może zaszkodzić jak się nie wie o co chodzi. Czzy google za to banuje ? Nie wiem być moze ale ja przez kilka lat nie dostałem bana za SWL ani za zdobywanie linków inną metodą by podciągnąć pozycję strony.

Kolejna sprawa, czy SWL to śmietniki ? Tak penie takie są ale istnieją te co mają podział na kategorie i nie pchają wszędzie qlwebów, wiki, dmozów czy iinego śmiecia i można sobie wybrać skąd chce mieć się linki. Niestety takich systemów jest mało ale nie zmienia to faktu, że takie istnieją.

Ja osobiście preferuję linki ze śmieci i powiem że fajnie się nimi pozycjonuje strony i to wcale nie tylko na jakieś słabe frazy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja SWLi nie polecam, bo sam tam ładuje wyłącznie śmieci. :) Tak naprawdę chyba nie ma jeszcze SWLa z prawdziwego zdarzenia, który przyjmowałby strony wyłącznie wartościowe.

Jeżeli takiego szukasz, to zainteresuj się systemem Brad'a

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności