Skocz do zawartości

Klika linków wychodzących do tej samej strony

L23

Rekomendowane odpowiedzi

O dużo się wyjaśniło, a więc nie pozycjonujesz podstron, bo nie można ich dodać do katalogów.

Popróbuj do Qlwebów można.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem:

Reasumując pozycjonujesz katalogami - ale tylko strony główne, bo nie wiesz że można dodać podstrony, zaczynasz chyba preclami - ale nie wiesz nawet do końca jak do nich dodawać, zaplecze niby masz niby nie masz - ale pod SWL i AdSense

Pisałeś że pozycjonujesz najmocniejsze, najtrudniejsze frazy, rozumiem że samymi Qlwebami ??

Czy wśród 1000 klientów nie znalazł się choć jeden który chciałby pozycjonować podstrony ??

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Podstron nie dodam do katalogów.

A ja dodaję ;-)

Zaplecze można wykorzystać w inny sposób (adsense itp.)

Poprawka - zaplecze można wykorzystać na kilka sposobów naraz.

Jakbyś od 8 lat prowadził firmę to byłbyś zbyt poważny, aby bawić się teraz w kłótnie nie na poziomie i wyjaśnianie wszystkich szczegółów, do których ktoś teraz się przyczepił. Byłbyś też zbyt poważny na to, aby przejmować się tego typu tekstami. Ale jeśli płacisz swoim 20 pracownikom za katalogowanie, bo na pozycjonowanie i budowanie zaplecze nie ma czasu ani wiedzy na temat tego, jak je później wykorzystać, to pozostaje mi tylko pogratulować ;-)

gerdi, podoba mi się post no. 31 ;-)

Jakbyś od 8 lat prowadził firmę to byłbyś zbyt poważny, aby bawić się teraz w kłótnie nie na poziomie i wyjaśnianie wszystkich szczegółów, do których ktoś teraz się przyczepił. Byłbyś też zbyt poważny na to, aby przejmować się tego typu tekstami. Ale jeśli płacisz swoim 20 pracownikom za katalogowanie, bo na pozycjonowanie i budowanie zaplecze nie ma czasu ani wiedzy na temat tego, jak je później wykorzystać, to pozostaje mi tylko pogratulować ;-)

gerdi, podoba mi się post no. 31 ;-)

Masz rację, nie ma sensu tracić czasu na udowadnianie czegoś ludziom którzy i tak zawsze będa wiedzieć swoje. Wszystko co tu napisałem jest prawdą.

Musiałem się troszkę bronić, ale już nie będe tracił więcej czasu na takie bezowocne dyskusje.

Kiedyś już raz się wdałem w taką dyskusję. Gośc nie mógł uwierzyć że można bez typowego zaplecza wypozycjonować stronę firmową pod "pozycjonowanie" do TOP10 a jednak to możliwe.

Z wiadomych przyczyn nazwy firmy nie podam. Zaraz powstanie 10 nowych postów...

Do moderatorów: Temat do zamknięcia/off top

haha dawno nie pisalem na forum ale ten temat mnie rozbawil :-) Ludzie czy nie widzicie ze L23 to troll? po co mu odpisywac i sie z nim klocic? jak ma 16 lat to bedzie dobrze... 1000 klientow i wiekszosc w top10, dobre sobie.. chyba nie macie pojecia o rynku pozycjonowania w Polsce :-) i co to znaczy obsluzyc 1000 klientow i miec 20 pracownikow :-) co za temat... L23 wracaj do piaskownicy opowiadac swoje bajki kolegom z przedszkola.. bo czytajac Ciebie mam wrazenie ze jestes chory na glowe..

Dawno się nie udzielałem na forum, ale teraz po prostu muszę.

Luk (L23) to mój dobry znajomy z branży i potwierdzam wszystko co napisał.

Smutne, że tak wiele poważnych wydawałoby się osób potrafi wyciągać tak durne wnioski.

HiddenPlace ja mam wrażenie, że to ty jesteś chory ale bardziej niż na głowę to na zazdrość...

Luki nie przejmuj się trolami :-)

Konwerter umożliwiający pobieranie mp3 z youtube.

Po te jest forum, żeby wymieniać poglądy. Nikt nie wie wszystkiego i warto pytać ile się da. To nie bzdury.

Z twoim podejściem to najlepiej jakby forum było zamknięte lub powinny z niego korzystać jedynie osoby, które się nie zajmują

profesjonalnie pozycjonowaniem, bo przecież one już wszystko wiedza a jeśli nie to są chore na głowe ...

forum, jest dla wszystkich, oczywiscie, i wlasnie glownie dla osob ktore chca sie cos dowiedziec i zaczynaja swoja przygode z pozycjonowaniem, jednak jak wchodzi ktos na forum mowi ze ma firme z tysiacem klientow w top10 i dwudziestoma pracownikami i pyta sie jak zamieszczac linki w preclach no to ludzie...

Jakbyś przeczytał temat ze zrozumieniem to byś wiedział dlaczego napisał, że ma tyle klientów a napisał to dlatego żeby pokazać,

że przy ilości klientów których obsługuje utrzymanie tak dużego zaplecza mija się z celem i że w inny sposób można skutecznie wypozycjonować serwis do czołówki wyników. A pytanie o schemat zamieszczania linków w preclach uważam za jak najbardziej sensowny i logiczne i sam byłem zainteresowany tematem, oczywiście do pewnego momentu.

napisał to dlatego żeby pokazać, że przy ilości klientów których obsługuje utrzymanie tak dużego zaplecza mija się z celem i że w inny sposób można skutecznie wypozycjonować serwis do czołówki wyników.

tworząc "zaplecze" ze stron klientów?:) Na takie genialne pomysły już niektóre "wielkie" firmy wpadały :)

aaaaahahaha, mam 1000 klientów, trudne frazy w top 10, 20 seo-speców pod sobą i uważam, że podstrony nie da się dodać do katalogu...

ale prawdę mówiąc żyjemy w socjalistycznej utopii gdzie firmy tworzy się po znajomości, więc całkiem możliwe że kolo faktycznie ma 20 nieudaczników po 250 euro / miesiąc i faktycznie robi coś, o czym nie ma pojęcia, a klienci nie wiedzą że mogą to samo kupić 10krotnie taniej u konkurencji - i płacą jak za zboże.

To kraina cudów, widziałem już firmy stawiające phpbb by przemo za parę tysięcy zł. I ludzie faktycznie za to płacili. Tak że nie można z góry zakładać, że kolo takiej firmy nie ma, możliwość istnieje, owszem. A że firma wywołuje ataki histerycznego śmiechu, to inna sprawa. Póki ma skretyniałych klientów, niech korzysta z nich na zdrowie. Wiadomo przecież, że większość działalności gospodarczej w naszym kraju działa na zasadach rodem z PRL, czyli w łapę urzędnikowi i kroimy państwową kasę z przetargu. Tacy "menedżerowie" mogą sobie lekką ręką parę tysięcy rzucić kolesiowi, przecież nie zapracowali na nie tylko ukradli...

ps. muszę się pochwalić, organizacji charytatywnej właśnie zafundowałem za friko premiowe 10 000 wejść z google / miesięcznie. Bez zaplecza ;):) Bo jedna rzecz tutaj jest prawdziwa - zaplecze nie jest potrzebne. Przydatne, ale nie konieczne. Zawsze można zatrudnić 20 osłów, płacić 20 pensji i na jedno wyjdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności