Skocz do zawartości

Klika linków wychodzących do tej samej strony

L23

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm ciekawe rzeczy tu widzę;) Jak dla mnie - początkujący - reklama jest nieważna na moim etapie działalności. Tak jak każda firma, która się reklamuje - pokazuje swoje efekty. Ja zdobywam klientów przez to że wybijam kilka osób z rytmu, dostają palpitacji serca na widok spadku:) Pozycjonuję stronę firmową, i starają się z naszą firmą kontaktować. Każdy kontakt przychodzi do mnie. Kilka osób Postanowiło "pozycjonować" się u nas i są tego efekty. W tydzień na dość ciężką frazę (6M wyników) można podskoczyć z top 100 do top 30. I jak się zabieram za klienta - pokazuję najpierw efekt, a później się dalej bawię.

Cena? Tak niska, że aż śmieszna. Ale nie robię tego jednorazowo, jestem prawie na telefon, w każdej chwili pomagam, instruuję. Jak już klient osiągnie żądaną pozycję zostawiam go z instrukcjami co ma robić by utrzymać. Dlatego można z tego wyciągnąć drugą wypłatę poświęcając 30 minut dziennie...

Kursują w granicach 1-10 ale są cały czas w top 10. Sprawdzam co jakiś czas:)

73321314cb3.gif

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

blackmetal, jak wyżej - olej klientów, zrób kilka - kilkadziesiąt stronek nawet pod dziadowskie adsense, ale nie baw się nawet w polskojęzyczne.

Co to pana z 20osobową firmą - poczytałem parę postów w innych tematach, znalazłem nawet stronkę którą pozycjonował na bardzo prostą frazę (coś poniżej 30 miejsca) "ok", masz firmę. Też kiedyś miałem, całe państwo, ta gierka się cywilizacja nazywała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności