Skocz do zawartości

style="DISPLAY: none;

ledo

Rekomendowane odpowiedzi

...To może już łatwiej zrobić taki manewr dla H1, który występuje tylko raz na stronie, a P zostawić w spokoju?

No chyba byłoby to lepsze nawet. Ja tam nie używam w ogóle P tylko SPAN-ów (może to mój błąd..?) i mam spokój. Ustawiam tylko parametry H1 takie same jak zdefiniowany SPAN+ np. 1px. Nie robiłem testów w tej dziedzinie, więc nie mogę stwierdzić czy jest to seo-negative. pozdrawiam

Powoli zaczynam obserwować tendencje wyindeksowywania stron z powtarzającymi się słowami w title/description/keywords z divami, spanami i innymi znacznikami w których font-size jest ustalony poniżej 8px. To może być przypadek bo próba testowa jest zbyt duża, ale na wyczucie wygląda to "średnio" przypadkowo.

Pozdrawiam, J.

• 1 miesiąc temu...
style="DISPLAY: none;

Jak wyszukiwarki reaguja na cos takiego?

Jezeli w ten sposob ukryje tekst ze słowami kluczowymi w H1

No wlasnie, dlaczego cos takiego jest zle postrzegane przez wyszukiwarki. Przeciez to zupelnie naturalne, ze czasami podmienia sie h1 jakims obrazkiem nagłówkowym, a tekst zostawia sie np ze wzgledu na przegladarki tekstowe, albo glosowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności