Skocz do zawartości

artykuł o podstawa seo - wątpliwości

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio na pewnej stronie znalazłem artykuł o podstawach pozycjonowania i optymalizacji, jest kilka zdań gdzie mam pewne wątpliwości:

Umieszczenie strony w jak największej ilości katalogów, jest znaczącym elementem procesu pozycjonowania.

oraz

Czego nie robić, aby czuć się bezpiecznym::

- Wymieniać się linkami tylko ze stronami podobnymi tematycznie

- Nie wstawiać linka do złych kategorii w katalogach stron i "preclach"

Co myślicie o tych twierdzeniach, wg mnie katalogi są już nic nie warte, i czy google nam coś zrobi za to że wymienimy się nie tematycznym linkiem?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

A to dobre, katalogi nie mają mocy... mam stronke 40k site zjechaną recznie katalogami i nawet nie chcący jest wysoko na pare fraz z ktorych są wejscia mimo ze to powiem szczerze spam ;p Zeby nie bylo wiekszosc to qlweby ;p Wg mnie mają moc i tyle, może super fraz tym nie wbijesz ale zawsze sie przyda.

Katalogi dalej mają moc i to dużo większą niż niektórzy twierdzą. Ale jeśli idziesz na łatwiznę i dodajesz automatem to lepiej sobie daruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności