Skocz do zawartości

strony.pajmon.info zmienia adres

Bielack

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest mi przykro i wstyd o tym pisać, ale z powodu braku doświadczenia (czytaj: własnej głupoty i lenistwa) straciłem domenę pajmon.info, a w raz z nią mojego jedynego precelka strony.pajmon.info (i kilka innych stron zaplecza).

Kupiłem nową domenę o wdzięcznej nazwie Rimmi i, mam nadzieję, tym razem uda mi się utrzymać ją dłużej.

Wszystkich użytkowników precelka strony.pajmon.info przepraszam. Nowy precel jest uruchomiony na bazie starego (w zasadzie tylko nową domenę skierowałem) i już jest linkowany na główną i kilka fraz z SWL. Domena wczorajsza, więc chwilkę potrwa, nim się zaindeksuje. Wszystkie konta, loginy i hasła zostają - więc zapraszam do wpisywania.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Pisząc "mam nadzieję" maiłam na myśli, że tym razem kupiłem domenę bezpośrednio, bez "pomocy" pokemonów w stylu kolegi Łobodzińskiego.

Nie mam softu i cierpliwości by ręcznie pilnować terminu gdy GoDaddy wprowadzi domeny ponownie do publicznego dostępu. Mam dosyć nerwów - wolę zacząć od nowa, choć szkoda mi kilku dmozików z PR2 ;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności