Skocz do zawartości

Wolny Tybet

kajdo

Rekomendowane odpowiedzi

kajdo, nic nie mam do takich akcji, do informowania ludzi na innych forach tez nie, ale nie nawidze jak ktos spamuje mi skrzynke na PW!

zaczynasz przesadzac.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
(...) nie nawidze jak ktos spamuje mi skrzynke na PW!

zaczynasz przesadzac.

Wysyła chyba do wszystkich userów co są online - (do mnie też).

Proponuję aby admin/moddał temu userowi długi odpoczynek od PiO - nie można się tłumaczyć nadrzędną ideą aby wysyłać spam.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Rozmijacie się nieco z prawdą,

link odsyła was TYLKO do tematu Wolny Tybet na tym Forum.

A nie na strony o przedłużaniu penisa. Jedni nazwą to spamem, inni nie.

Wiem, że spamowanie netu nic nie zmieni.

Nie jestem jakimś nawiedzonym narwańcem, ślepym idealistą, by tego nie dostrzegać.

Tak tylko na luziku rzuciłem pomysł...

Niemniej dzięki za reakcję.

A z punku widzenia SEO co o tym sądzicie?

Ale to co robisz to też jest spam. Po co spamujesz PW? Skoro wiadomo gdzie jest temat, świata nie zmienisz nie jesteś bogiem.

Nie jestem jakimś nawiedzonym narwańcem, ślepym idealistą, by tego nie dostrzegać.

Zapewne nie tylko jak zaczynam myśleć że taki jesteś.

Wiem, że spamowanie netu nic nie zmieni.

To po co to robisz? Takim postępowaniem prosisz się tylko o bana.

ja rozumiem Twoje intenecje, ale Ty zaczynasz przeginać.

inni nie.

Inni czyli kto? Według Ciebie jest ok wysyłanie PW z linkiem do tematu? Postaww się na miejscu osoby która dostaje wiadomość której nie chce? Olejesz sobie to, bo ja w to nie wierze.

ExPloiT, Smirnof i ninni macie rację, przepraszam za styl.

Wiesz ExPloiT, że ta akcja ma na celu taką zmianę świata w podobnym wymiarze, jak akcja "ptasia grypa". Nic ponadto. Mniemam, że może zostać zauważony fakt, że wpisując "Comité International Olympique" widzisz wysoko strony o Tybecie...

Dzięki za konstruktywną krytykę.

rozumiem jaki to ma cel, ale jak Smirnof powiedział akcja jest jak najbardziej ok, ale styl w jakim Ty chcesz zrobić jej rozgłos i zainteresować innych tylko odstrasza.

Mniemam, że może zostać zauważony fakt

Zostanie zauważona pod warunkiem że będziesz ją reklamować w porządny sposób, a nie spamując.

Zatem ty odpadasz.

A ktoś za pieniądze robi "ptasią grypę"?

Tu tylko o to chodzi, że za darmo i dla idei.

Ponadto kulturalnie poprosiłem administratorów o wyznaczenie miejsca dla tego tematu.

A prosiles adminow o zgode na wysylanie PM o nastepujacej tresci:

Cześć,

uprzejmie proszę zwróć uwagę na temat Wolny Tybet

Jeśli znajdziesz chwilę czasu to dodaj proszę do swoich stron (zaplecza, katalogów, precli etc.)

kilka linków do wymienionych stron z olimpijskim anchor text'em wedle uznania. Postanawiam umiędzynarodowić akcję i założyć takie wątki na SEO forach GB, US i DE.

Proszę też o konstruktywne uwagi dotyczące tej akcji i sposobu prowadzenia jej z punktu widzenia SEO...

Dzięki

Pozdrawiam!

Tomek

?

Jesli ktos wysyla mi PW, sadze ze cos ode mnie chce -.- Dolaczam sie do prosb nad moim postem, ten user musi odpaczac troche od tego forum...

Get FREE Access To The $1,604.98 Free-Money VIDEO

To See How People Are Making Loads Of Extra Cash

-- Just For Reading Their Emails!

==> https://www.moneylistprofits.com/ptrvideo/page14114.html

skracanie linków

Od pisania takich rzeczy jest forum, a nie spamowanie PW. Myślę że jak dostaniesz parę dni odpoczynku to przez ten czas przeczytasz regulamin, w szczególności odnośnie pisania na PW. To jest notka z regulaminu którego pewnie nie przeczytałeś:

5) Rozsyłanie materiałów typowo reklamowych do innych Forumowiczów wykorzystując funkcję Prywatnej Wiadomości jest zabronione. Grozi za to jedyna słuszna kara BAN czyli usunięcie z listy Forumowiczów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności