Skocz do zawartości

Nowy scuttle

kmike

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym sprawdzić czy da sie zrobic dośc dobre zaplecze na dwóch stronach i kilku katalogach. Dlatego zrobilem ten trzeci na skrypcie Scuttle. Zapraszam wszystkich do dodawania wpisów.

https://www.etranslator.com.pl/scuttle

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Ja nie miałem problemów, co prawda zajęło to trochę czasu. Ale na dwa które postawiłem obydwa są już w indeksie z niezłym site. Trzeba tylko trochę zadbać o to, bo już widzę, że wiele scuttle poszło w zapomnienie. Chyba cierpliwości czasem niektórym brak ;)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Hm... miałem jednego scuttle, ale w ogóle się nie indeksował... jakby G rzuciło jakiś urok na ten skrypt ;)

Tak czy inaczej, powodzenia ;) oby site Ci sprzyjało.

btw. max 3 linki w stopce

Nie jest źle, 3 dni w necie i google go zauważyło:) jak narazie 4 podstrony zindeksowane, ale chyba będzie dobrze...

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

szczerze mówiąc to mało robiłem... Dodałem strone do google.com/webmasters zrobiłem sitemap, dodałem do addera i umieściłem link z anchorem na 2 moich stronach.

Witam.

Dodalem ci jakis czas temu 2 stronki ale widze ze masz ten katalog gdzies w d...e.

Zanim sie zaindeksowal to ty juz dowalasz tam linki z SLW :)

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../../../../../../4e3ef713e207d7b85218.txt) is not within the allowed path(s): (/home/pimbaran/:/tmp:/usr/local/lib/php/) in /home/pimbaran/domains/flash-planet.info/public_html/ehh/scuttle/lp4e3ef713e207d7b85218.php on line 75

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności