Skocz do zawartości

Sobotnia popijawa w Radomiu

gerdi

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrowienia do ekipy z Hotelu Iskra i oczywiście dla Pana ochroniarza :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jestem zawiedziony... nie było kłeja... :)

1. Gratulacje dla Crasha - organizacja bez zastrzeżeń.

2. Podziękowania dla teamów z hotelu Iskra za świetną zabawę do wschodu słońca oraz wyrazy podziwu dla Jeża, iż tyle tam z nami wytrzymał :rolleyes:

3. Podziękowania dla teamu z Lublina/Puław za to że nie wracałem do Wrocławia w skarpetkach :)

PS. Do Iskierki już nas chyba nigdy nie przyjmą :P

Dzieki wszystkim obecnym za bardzo udana zabawe, w szczegolnosci tym, ktorzy przybyli jeszcze do Iskierki na skromne after :)

i coz liczymy na powtorke w przyszlosci :rolleyes:

ps. a z mojej strony musze powiedziec, ze bardzo fajnie zorganizowana i pomyslana konferencja :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Fotki pewnie beda, ale uczestnicy dochodza jeszcze do siebie, serpy stoja w miejscu, czas sie zatrzymal w pokoju 205 :rolleyes:

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Fotki są ale trzeba je przebrać, postaram się jutro coś wrzucić.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Fotki z konferencji możecie znaleźć na mojej stronce: https://www.spotkania.artysci.info/

After party było tak bardzo udane, że nie było czasu na robienie zbyt wielu zdjęć ;) Dzięki wszystkim, było super. Pozdrowienia szczególnie dla ekipy z pokoju 205/210 :crazy:

sphyo: wrzuć i swoje fotki...zdaje się że masz ich więcej :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności