Skocz do zawartości

Google AdManager

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ma ktoś więcej informacji na temat tej usługi??

Początkowo też byłem sceptyczny, google wchodzi na kolejny rynek ..... ale po paru przemyśleniach myślę, ze może to być ciekawa usługa. Wiarygodne statystyki odsłon reklam, prowadzone przez niezależną firmę (znaną) - tego nie osiągniesz instalując skrypt openad. Reklamodawcy interesuje wiarygodność przeprowadzonej kampanii, dla mniejszego serwisu nie należącego do sieci to było poza zasięgiem.

Ja tam dalej jestem sceptycznie nastawiony. Zwłaszcza po przeczytaniu Why Should Ad Serving be Open?

Z niecierpliwością czekam aż OpenX wprowadzi blokadę przed nadklikiwaniem w reklamy :rolleyes:

to jest minus wejścia googla z tą usługą na rynek, który mi przyszedł w pierwszej chwili do głowy. Szkoda openx mi się zrobiło ale do tej pory jeśli chciałeś sprzedawać musiałeś być w sieci (wiarygodne, niezależne statystyki), oni mieli te same dane o tobie co google. Gdyby była jakaś instytucja non profit wykorzystująca np openx to skrypt mógłby konkurować z google a tak mam wątpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności