Skocz do zawartości

Milionerzy

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

ona ma 21? starsi mi mówili, że też powinienem startować, bo jest w moim wieku :D (19, Przyp. Red.) :)

no i oczywiście mnie też zastanawiają fajerwerki na koniec, bo przecież musi to wygrać mając 50/50 i publiczność... no chyba, że publiczka taka jak na Ukrainie (specjalnie podawała złe odpowiedzi, żeby goście odpadali jak ktoś nie wiedział :D)

naughty.gif

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

publika przy ciezkich pytaniach z reguly nic nie daje, bo wiekszosc strzela albo z zawiści nie odpowie poprawnie (:/) Ale 50/50 to juz cos. Wygra na bank bo w polsacie zaczyna sie nowy teleturniej wlasnie w sobote. A kto bedzie ogladal jakis program z Pazura, kiedy tu sie gra o milion... No a jak wygra to rozglos opadnie dopiero po 2-3 tyg, co odgoni od nowej produkcji wiekszosc widowni...

Ogladalem i moim zdaniem jej chlopak szukal w necie odpowiedzi bo odrazu nie znal odpowiedzi a nagle zaczol krzyczec KAKA. Nawet testowo wpisalem z bledem (na sluch) w google Ricardo Izecson i wyskoczylo odrazu poprawnie.

też tak sobie pomyślałem i sprawdziłem :D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Mnie wlasnie dziwi to, bo jest bardzo wiele przypadków, ze przyjaciel nie zna odpowiedzi. Kazdy madry wybrałby za tego "przyjaciela" kogos kto jest ogarniety w internecie i postawiłby go przy kompie...

Ja tylko przypuszczam, ze tak moze byc.

Tak samo z tym, ze sie przebiraja, tzn. ze 10 osob, ktore przyjezdza musi miec ciuchy na 2 odcinki? Ciekawe jak to wygląda "od kuchni" :D

Edit: Literówka

Dodane na prośbe Kukis-a ponieważ nie może napisać z komy:

sory, pomyliłem się - myślałem że dzisiaj sobota (zaćmienie)

dla wyjaśnienia c.d. w sobotę za tydzień ;-)

ps. na komórce szwankuje często wysyłanie postów, a edytowanie nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności