Skocz do zawartości

Milionerzy

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwi mnie jeden fakt,ze nagle ktos ma b.duza szanse wygrac milion w tvnie...nie zdarzylo sie to od kilku lat...a teraz sytuacja jest o tyle dziwna ze w polsacie bedzie puszczany podobny program

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Tak, czytalem w fakcie jutrzejszym, ze ta matka byla po 3 winach, dlatego taka wykrecona.

Rozmyslalem o tym, ze skoro nagrywali ten program juz dawno, czyli publicznosc wie, czy wygrala czy nie, to pewnie jaki fakt, superexpress czy inny szmatławiec bedzie chcial dotrzec do kogos z widowni...? Oni lubia takie sensacje...

Tak jak mówiłem. Bajer na kółkach. Nie wiem jak wasze mamy ale moja padłaby z radości gdybym miał ugrane choćby te 40 koła. A na tej to nawet pół melona nie robi wrażenia. Albo ma w c**j hajsu albo to bujda. Obejrzałem to drugi raz i coraz bardziej się upewniam, że to ściema. Szybciej, szybciej, aż tu nagle czasu brakło, akurat przed milionem ojojoj

Taka zagrywka...

Jakbym grę dokończyli w tym samym programie to bym się tylko dowiedział że wygrała/była blisko i tyle. A tak to mam na uwadze że w następnych milionerach ktoś będzie miał dużą szanse wygrać mln i rzecz jasna jestem ciekawy i będę chciał obejrzeć...

Do tego znajomi moi też ostatnio gadali o tym i nawet się jedni drugich pytali kiedy będzie w tvn dokończenie...

No taki czymś sobie zyskują oglądalność....

@Tapir

Ludzie są różni. Gdybym ja był na miejscu tej matki (rzecz jasna jako ojciec) to bym siedział jakby niby nic.. Może mały uśmieszek od czasu do czasu i większe zainteresowanie... taką już mam kamienną twarz...

Dobry myk na rozreklamowanie milionerów i jak by byla podstawiona wystrczy że źle odpowie i problem z ukryciem gdzie ta kasa faktycznie poszla jest rozwiazany - dostaje tylko 40k zl. A cel - rozreklamowanie rozwiazany.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności