Skocz do zawartości

Milionerzy

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiekszosc gada z was takie glupoty ze szkoda gadac,moze macie fure kasy ,bo pozycjoner to nie biedak,czy to bylo ukartowane nie wiem,b.mozliwe ...natomiast jakbyscie nie byli pewni to zaloze sie ze wzielibyscie te 500 k no chyba ze ktos sobie moze pozwolic na ryzyko,ona na corke kulczyka nie wygladala.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

3 dni temu juz w necie było to pytanie oraz to że się wycofa.

tymże faktem popsułem zabawę znajomym, gdy razem oglądaliśmy początek Milionerów... nie dość, że powiedziałem im jakie będzie pytanie (zgodność 100% :)) to jeszcze wiedziałem co zrobi....

a swoją drogą widać, że podstawiona... czemu?

1. Dziewczyna całkiem inteligentna (powiedzmy, że pokazała się z od tej strony w "poprzednim" odcinku), a wybiera najpierw publikę a potem 50/50? No LOL i tyle.

2. Wiedziała kim jest Artemida... z resztą nawet jakby nie widziała, to wystarczyło wiedzieć, że jest związana z polowaniem... (powiedziała, że wie!) no a kto poluje na zwierzynę z lancą, mieczem, czy szpadą? No LOL no.2 i tyle.

3. Przedłużała jak się dało, i reklamowała Liptona - żałość, tym bardziej szkoda, że z mojego miasta...

naughty.gif

Straszna tu dziecinada i podniecanie się większą czy mniejszą kasą.

A od podniecania się, na pewno wam nic nie przybędzie, co najwyżej stresa się nabawicie i niezdrowych emocji.

Cały ten milioner to odgrzewane kotlety, ustawione robienie ludziom wody z mózgu, w dodatku prowadzony przez pajaca.

Ot, igrzyska dla BIEDOTY.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Oj ludzie... Głupoty gadacie... Właśnie Jej inteligencja ukazała się w tym że najpierw wybrała pytanie do publiczności... Dlaczego? Dlatego żę wyniki rozłożyły się równomiernie, dzięki czemu były bardziej prawdopodobne. Gdyby publiczność miała tylko do wyboru 2 odpowiedzi, to CI co myśleli o innych wyborach by strzelali...

Dokładnie tak jam mówi Afrael. Jak już brała pyt. do publiczności to tylko jako pierwsze, bo po zastosowaniu pół na pół byłoby to już mało obiektywne. Zresztą ja bym w ogóle zrezygnował z używania tego koła przy tym pytaniu.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności