Skocz do zawartości

Jakich spisów katalogów omijać?

maska87

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj otwieram mojego presellka na wordpress patrzę 280 wpisów. Otworzyłem także presellka na MocneLinki i widzę 50 wpisów. Może nie jest to tragedia, bo wszyscy żyją ale wkurzająca sytuacja. Dodawałem do różnych katalogów stron z presellkami. Mam pytanie. Który taki katalog najbardziej szkodzi mojemu presellkowi? Chodzi oczywiście o "katalog katalogów".

To nie katalogi szkodzą Twojemu precelkowi a adder, na którego liście się znalazły. Poszukaj, było tutaj gdzieś na forum jak się przed nim zabezpieczyć, jeżeli chodzi o blogi postawione na Wordpress.

zaś co do katalogów precli, to ja bym nie zgłaszał ich do żadnych, tylko inną formą je bym reklamował, doswiadczenie pokazuje że spisy precli niestety tylko im zaszkodziły.

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

Dodawaj swoje presell page do odpowiedniego działu na tym forum. A "katalogi katalogów" omijaj jak ognia :D

Zaczynam powątpiewać w sens wrzucania na to forum linków do swoich preselków.

Pracownicy Google jeśli coś czytają to to Forum napewno :)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

To jak promować swojego presellka?

No coż ... Precle powstały w zamyśle, aby umieszczane były na nich wpisy. Dla własciciela wpisu jest to naturalnie element zaplecza stawianego "na site" bądż też na zaplecze tematyczne.

Każdy musi się liczyć ze spamem. Oczywiście można się przed nim uchronić zmieniając nazwy pliku logowania, itp.

Jeżeli chcecie dobrze reklamować precle, to najlepiej posiadając inne precle, zobaczyć kto dodaje do nich dobre (to każdy definiuje według własnego uznania} artykuły i wysyła zaproszenia takim osobom, czy też ustawia im stosowne prawa, w przypadku WP. Oczywiście najlepiej jeżeli będzie to precel zaindeksowany i zadbany, bo tylko w takim przypadku warto tracić czas na pisanie unikatów.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dodawaj swoje presell page do odpowiedniego działu na tym forum. A "katalogi katalogów" omijaj jak ognia :)

Zaczynam powątpiewać w sens wrzucania na to forum linków do swoich preselków.

Pracownicy Google jeśli coś czytają to to Forum napewno :blush:

to nie wrzucaj nigdzie linka :blush: wtedy na pewno nie znajdą

jak mają znaleźć to i tak znajdą jeśli jakiś link będzie a już lepiej żeby ktoś wiedział o nim z tego forum niż z innego mniej popularnego miejsca, przynajmniej kilka wpisów ci wpadnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności