Skocz do zawartości

money-monitor.com monitor hyipow i programow inwestycyjnych

ivaho

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie wczytało się całkiem szybko, jednak z praktycznego punktu widzenia jest o wiele za duże.

Wiem że coraz mniej osób uzywa rozdzielczości 800x600 (widać samo logo + poziome menu) ale i w wyższych na każdej podstronie trzeba za każdym razem zjechać na dół aby cokolwiek przeczytać.

Wracając do logo - bardzo fajne. Wskoczył Ci w nim jednak zbyt duży nienaturalny odstęp pomiędzy literami M i o

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

logo - jak juz zauwazyli poprzednicy - bardzo fajne.

uwagi:

- nie pasuja mi zielone kuleczki wypunktowania na szarym tle

- w ogole te szare tla w kontekscie brazow-zolci-pomaranczy

- cos nie tak z czytelnoscia obrazkow - liter w obrazkach

ogolnie jest fajnie - zachecam do dalszej pracy :)

logo - jak juz zauwazyli poprzednicy - bardzo fajne.

uwagi:

- nie pasuja mi zielone kuleczki wypunktowania na szarym tle

- w ogole te szare tla w kontekscie brazow-zolci-pomaranczy

- cos nie tak z czytelnoscia obrazkow - liter w obrazkach

ogolnie jest fajnie - zachecam do dalszej pracy  ;)

Dzieki ;)

Kuleczki zmienilem na strzaleczki ;)

Logo zmniejszone ;)

Litery juz tak zostana, nie jestem grafikiem tylko amatorem ;)

Teraz pracuje nad pozycja strony w wyszukiwarkach ;)

• 2 tygodnie później...

Jesli ktos mialby jakies pomocne uwagi co do błedów ktore popelniam dotyczace sposobu wypozycjonowania mojej strony to bede bardzo wdzieczny.

Mam rowniez pytanie: Czy umieszczenie strony w autosurfie moze miec wplyw na pozycje strony? (+/-)

• 2 miesiące temu...

Szkoda ze nikt nie potrafi odpowiedziec na moje pytanie, moze innym razem.

Strone pozycjonuje juz kawalek czasu, poczytalem wasze forum i sporo sie dzieki niemu dowiedzialem,

wyniki sa takie ze najskuteczniej wypozycjonowalem strone w MSN,

jestem w pierwszej dziesiatce na slowa 'hyip' i 'hyip monitor' jednak w google te pozycje sa duzo dalsze, okolo 40-60 pozycji.

Zapewne gdzies popelniam blad, stad moja prosba, by w wolnej chwili ktos zyczliwy rzucil okiem na kod mojej strony, czy aby nie popelnilem jakiegos kardynalnego bledu, czy nie za malo/duzo slow w keywordach itp., chce miec po prostu pewnosc ze wyzsza pozycja mojej strony bedzie glownie zalezec od linkow na innych stronach o wysokim PR a struktura html mojej strony miesci sie normach :)

przedewszystkim to ja nie lubie gdzies wchodzic i odrazu podpisywac jakis kwitkow. a tak to sie ma, jezeli chodzi o te strone bo odrazu musze zgadzac sie na jakis certyfikat... pozatym logo i reklamy zaslaniaja mi 3/4 ekranu. rozdz 1024/786.

musze jednak przyznac ze bardzo mi sie podoba grafika prowadzaca na forum. nie chodzi mi o samo wykonanie zdjecia lecz o jego znaczenie... sam nie wiem jak to wyrazic.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

• 3 tygodnie później...

Dziekuje za kolejne opinie, szkoda tylko ze nie dotycza one problemu, ktory zaznaczylem. Induss, literki sa male, ale zauwazylem ze wiele profesjonalnych serwisow uzywa takiej wielkosci czcionki, jesli zwieksze wielkosc czcionki (verdana) litery znowoz sa za duze, chyba ze mozna dodac wartosci polowkowe ale ja o tym nie wiem :D

kwasny, moja strona zyje z reklam, nie sa one tanie wiec i kupiec takiej reklamy musi byc zadowolony z uslugi a szczegolnie ze skutecznosci.

Certyfikat nie jest zalezny ode mnie, w tym momencie juz sie nie pojawia chyba, a pojawial sie on ze wzgledu na umieszczony banner strony z certyfikatem https.

Postanowilem troche jednak zmniejszyc pole reklamowe, mam nadzieje ze jest to widoczne.

Jezeli chodzi o grafike prowadzaca na forum, kweastia zlosliwej interpretacji :)

Ja interpretuje ja inaczej.

Dziekuje jeszcze raz za uwagi, jednak prosilbym o weryfikacje "wewnetrzna" mojej strony, jak mowilem chcialbym miec pewnosc ze pozycja mojej strony w wyszukiwarkach jest glownie wynikiem ilosci linkow do mojej strony a nie niedoskonalego kodu.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności