Skocz do zawartości

Webwweb - sorki ze tutaj

kusabi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

z góry przepraszam, że tutaj, ale posta na forum WW zostawiłem (nawet 2) i żadnej pomocy nie otrzymałem. Pisałem PW do kilku osób, ale bez skutku. Proszę Was drodzy Piowcy o pomoc.

Jakiś czas temu przejąłem serwis. Poprzednik dodał go do katalogu WW lecz pod złymi anchorami itp. Nie mogę nic zrobić, usunąć tego wpisu lub go zmienić. Pisałem do Piotrka admina WW lecz długo go nie ma na forum.

Kto może niech mi pomoże :)

:D

Pozdrawiam

KU3ABI

A kto i w jaki sposób może Ci jeszcze pomóc ?

Spróbuj sie skontaktowac z poprzednim właścicielem, a jeśli to niemożliwe to czekaj na odpowiedź admina webwweb.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

A kto i w jaki sposób może Ci jeszcze pomóc ?

Spróbuj sie skontaktowac z poprzednim właścicielem, a jeśli to niemożliwe to czekaj na odpowiedź admina webwweb.

Flanker a na przykład ktoś kto zna Piotrka osobiście i mu przekaże.

Nie mam szans "złapać" poprzednika, a na odp. czekam 3 tyg. Wiem że admini katalogów mają full pracy i nie mają czasu na takie pierdoły, dlatego keszcze troche poczekam jak trzeba w nadziei na przełom = znajomy admina lub 2-gi admin :D

Nie wiem, co się dzieje z Piotrkiem - pisałem do niego w tej sprawie kiedyś prawie rok temu i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. Jedyna możliwa droga, to kontakt z poprzednim właścicielem strony i uzyskanie danych do jego konta/poproszenie go o zmienienie anchora i opisu.

Jak Google traktuje taką zmianę anchortekstu? Wiadomo - starsze linki są mocniejsze, więc czy aby nie liczy historii od nowa?

zmiana zmianą, wolałbym całkowite usunięcie, to które jest teraz zupełnie mi nie pomaga, cóż czyli pozostaje odpuścić sobie mocny katalog :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności