Skocz do zawartości

Bardzo trudne frazy

Maxximilian

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką jedną trudną frazę ; linkuję, linkuję, linkuję i nie mogę przekroczyć magicznej bariery top-10 google w panelu widzi mi już 70000 linków.

Zastanawiam się co by tu jeszcze wykombinować - czy dodanie linków z mocnych stron z tym, że nie z tym konkretnym anchorem ma sens (wszyscy wtajemniczni wiedzą gdzie chcę pospamować). Precli nie próbowałem, jakoś nie chce mi się wierzyć, że dodanie 30 artykułów przy takiej ilości linków coś zmieni, a 300 to chyba jednak za duży wysiłek.

Mam taką jedną trudną frazę ; linkuję, linkuję, linkuję i nie mogę przekroczyć magicznej bariery top-10 google w panelu widzi mi już 70000 linków.
Podaj frazy, bo z 70k dobrych linków IMHO da się wszystko pozycjonować w TOP10 (rynek PL) - z BL z smieci sprawa wygląda inaczej...

mówicie że 70k linków wypozycjonuję każdą stronę na rynku polskim, przecież to wszystko zależy chociażby od tego:

- jaka ilość tych linków to linki stałe i linki rotacyjne

- z jakiego systemu to linki, bo przecież linki z livelink a linki z linkme elite nie mają takiej samej mocy

- czy linkowana strona ma poprawnie zbudowany title

- czy linkowana strona ma przyjazne linki (brew pozorom jest to bardzo ważne, zwłaszcza dla odwiedzin z długiego ogona)

tak więc reasumując istnieje szereg sytuacji kiedy 70k linków nawet z odpowiednim anchorem to zdecydowanie za mało!

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

mówicie że 70k linków wypozycjonuję każdą stronę na rynku polskim, przecież to wszystko zależy chociażby od tego:

- jaka ilość tych linków to linki stałe i linki rotacyjne

link = istniejący link
- z jakiego systemu to linki, bo przecież linki z livelink a linki z linkme elite nie mają takiej samej mocy
stron nie pozycjonuje sie systemami
- czy linkowana strona ma poprawnie zbudowany title
juz wspominano tu o optymalizacji - zmiana title przy trudnych frazach nie wrzuci strony do top10
- czy linkowana strona ma przyjazne linki (brew pozorom jest to bardzo ważne, zwłaszcza dla odwiedzin z długiego ogona)
nie mówimy tu o długim ogonie...
tak więc reasumując istnieje szereg sytuacji kiedy 70k linków nawet z odpowiednim anchorem to zdecydowanie za mało!

reasumując, jeśli się umie pozycjonować to wszystko się da :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności