Skocz do zawartości

Spadek site a linki

tomson85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pan Zenek przyszedł wczorajszy do pracy i wcisnął niechcący czerwony przycisk "redukcja site na spamach" :rolleyes:

Nie wiem czy często takie zjawisko występuje ale polecenie site:www.domena.pl zwraca mi dwa razy więcej podstron niż site:domena.pl od czasu początków tych spadków.

nihil fit sine causa

Niestety nie tylko na spamach. U mnie leci wszystko. A co dziwne to nie obserwuję podobnego spadku ilości stron w serpach na daną frazę - co chyba powinno jakoś iść w parze?

Poczekamy, zobaczymy co z tego maglowania w g. wyjdzie. Na szczęście pozycje stoją bez zmian a to najważniejsze.

O widze, że jeden z zawsze aktualnych tematów powrócił.

Jeszcze chyba nikt tuaj nie udowodnił od czego to zależy. Spadek może teoretycznie nastąpić po zmienianiu stron (czy to treści czy kodu).

Linki z zewnątrz powinny przyczyniać się do wzrostu. Ale w praktyce to różnie bywa...

U mnie bez większy zmian.

U mnie też same spadki site i to zarówno na śmietnikach jak i normalnych stronach. Spadki nawet do 80%.

Co ciekawe według statystyk site spadki dla wszystkich stron zaczęły się w jednym czasie tzn. pod koniec marca i trwają nadal.

@tomson85

Hmm... mi spadł z 330k na 115k więc ja miałem wiec ja jestem rekordzistą :]

Ale na szczęście po tygodniu stopniowo podnosi się i teraz jest na poziomie 190k.

hmm z 400 do 140 a wczoraj ban na wszystko i jest 0 w sumie nie ma sie czym chwalic ze sie wtopilo :/

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności